Νέα σεξουαλική επίθεση στην Αττική – Συνελήφθη 55χρονος για ασέλγεια σε 15χρονη στην Παιανία

Της πρότεινε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της έναντι αμοιβής

Must Read

Απανωτές είναι οι υποθέσεις σεξουαλικής βίας στην χώρα μας με τα αστυνομικά δελτία να βρίθουν ειδήσεων για απόπειρα βιασμών και παρενοχλήσεων σε ανήλικα κορίτσια. Την Τετάρτη συνελήφθη στην Αττική 55χρονος, ο οποίος το πρωί εξαπέλυσε επίθεση σε ανήλικη σε στάση λεωφορείου, στην Παιανία.

Ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγισε 15χρονη που περίμενε στην στάση και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα. Επέμενε να της δείξει στο κινητό του ακατάλληλο περιεχόμενο και της πρότεινε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της έναντι αμοιβής.

Η 15χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, καλώντας το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 55χρονος, ο οποίος αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Φωτό αρχείου

Διαβάστε επίσης: 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This