Συγκλονίζει η κοπέλα ΑΜΕΑ που έπεσε θύμα του βασανιστή YouTuber: «Ήθελα να έχω φίλους»

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση του βασανισμού ατόμων ΑΜΕΑ σε live μετάδοση από τον σαδιστή YouTuber στο Κερατσίνι που συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την ώρα μάλιστα που ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα θύματά του συμμετείχαν με τη θέλησή τους στα φριχτά βασανιστήρια, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως και αποκαλύπτουν το μέγεθος της αρρωστημένης δράσης του.

Μια γυναίκα 35 ετών, η οποία είχε πέσει θύμα του 42χρονου,  μίλησε στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ», αποκαλύπτοντας ότι της υποσχέθηκαν να της δώσουν 50 ευρώ αν συμμετέχει σε βίντεο. Μάλιστα, από τα λεγόμενά της, μπορεί κανείς να αντιληφθεί, ότι η γυναίκα αναζητούσε φίλους και ανθρώπινη επαφή, ανάγκη την οποία ο δράστης εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο.

«Μου υποσχέθηκαν ότι θα μου δώσουν τουλάχιστον 50 ευρώ, εάν έκανα ένα δοκιμαστικό βίντεο στο Youtube, αλλά με κορόιδεψαν. Δεν ήταν αληθινοί φίλοι μου, ήταν καθάρματα. Με εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο» περιέγραψε η 35χρονη και συνέχισε: «Τα βίντεο αυτά είναι απαγορευμένα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και αυτοί έβγαζαν λεφτά. Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν και άλλες κοπέλες, αλλά και αγόρια. Πήγαινα γιατί ήθελα να έχω φίλους, δεν είχα ποτέ. Τώρα δεν έχω κανέναν, μόνο τη μαμά μου».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης:

Στην φυλακή ο 42χρονος youtuber που κατηγορείται για live βασανισμούς ΑμεΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This