«Αλαζών παραιτήσου»! Έξαλλοι οι δικηγόροι με τον «αλαζόνα, καιροσκόπο και διανομέα αθλιοτήτων της εξουσίας», Τσακλόγλου

«Ο Πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα» - Ο Τσακλόγου είχε διερωτηθεί γελώντας «Γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να γίνει ντελιβεράς;»

Must Read

Με μια σκληρή ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίασή της, η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος καταφέρεται εναντίον του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτη Τσακλόγλου, ο οποίος με θράσος και αλαζονεία διερωτήθηκε (προσπαθώντας αποτυχημένα να αστειευτεί) σε τηλεοπτική του εμφάνιση, γιατί οι δικηγόροι της χώρας δεν γίνονται ντελιβεράδες!

Οι δικηγόροι αναφέρουν ότι ο κ.Τσακλόγλου επιχείρησε να τους απαξιώσει και καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να τον αποπέμψει πάραυτα».

Λίγο αργότερα και υπό γενική κατακραυγή, έσπευσε να μαζέψει τη χυδαιότητα που είπε και η οποία είναι απόρροια της αμετροέπειας που έχει προκαλέσει το 41%, το οποίο… τσιρκοφέρνουν και επιδεικνύουν συνεχώς τα στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σήμερα μάλιστα, οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων κατά τη συγκέντρωση –διαμαρτυρία τους στο Υπουργείο Εργασίας, σήκωσαν και ένα χαρακτηριστικό πανό που έγραφε δύο λέξεις: «Αλαζόνα παραιτήσου».

  • Η ανακοίνωση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος:

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επιχείρησε να απαξιώσει το δικηγορικό σώμα – Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα

«Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα 25.11.2023 στην Αθήνα, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τις οποίες επιχείρησε να προσβάλει και απαξιώσει το δικηγορικό σώμα. Ο αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας υφυπουργός, με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλλει ευθέως το Κράτος Δικαίου, αναγκαίο και αναπόσπαστο τμήμα του οποίου αποτελούν οι δικηγόροι, ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Προσβάλλει και υποτιμά τη Δικαιοσύνη και τη διαδικασία απονομής της. Προσβάλλει όλους τους νέους επιστήμονες που έχουν αφιερώσει χρόνο και έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα».

Ελληνική Λύση: Η καταρρέουσα «σχολή του Σικάγο», επιβιώνει πλέον μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου!

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Ελληνική Λύση, η οποία επιτίθεται στην Κυβέρνηση και τονίζει ότι η δήλωση του. Τσακλόγου, «αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο».

  • Αναλυτικά:

«Όσες φορές κι αν «απολογηθεί» ο κ. Γεωργιάδης πολιτικός προϊστάμενος του υφυπουργού εργασίας, η απαξιωτική δήλωση του κ. Τσακλόγλου, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η καταρρέουσα «σχολή του Σικάγο», επιβιώνει πλέον μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου!

Δεν περιμέναμε κανέναν «Τσακλόγλου» για να διαπιστώσουμε ότι η πολιτική της ΝΔ δεν εκπροσωπεί την «Αριστεία», αλλά την «φιλαργυρία».

Για τη ΝΔ η κοινωνία χωρίζεται σε δύο τάξεις: Τους «εκλεκτούς του καθεστώτος», Καρτέλ, ολιγάρχες, μετακλητούς και την υπόλοιπη κοινωνία: Τους δικηγόρους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους σκληρά εργαζόμενους, οι οποίοι «υπάρχουν» μόνο για να γεμίζουν το «ταμείο» της εξουσίας».

.

Μιλένα Αποστολάκη: Έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα σε συνδυασμό με την αλαζονεία 

Στο «πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης», στάθηκε και η Υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μιλένα Αποστολάκη, στη δήλωσή της για τις αθλιότητες Τσακλόγλου.

  • Η δήλωσή της:

Η τηλεοπτική προτροπή από πλευράς του υφυπουργού Εργασίας, Π. Τσακλόγλου προς τους δικηγόρους να εγκαταλείψουν τη δικηγορία και να γίνουν «ντελιβεράδες», με το ανάλογο μάλιστα ύφος τη στιγμή της δήλωσης, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης.

Η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα σε συνδυασμό με την αλαζονεία που εξέπεμψε η συγκεκριμένη δήλωση είναι ανεπίτρεπτες τόσο για το επίπεδο της θεσμικής θέσης του υφυπουργού όσο και για το χρονικό σημείο επιλογής της συγκεκριμένης δήλωσης, στο οποίο θα έπρεπε να αναζητούνται οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις ενόψει της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου.

Η δήλωση του μέσω facebook -κατόπιν παραινέσεων του Μεγάρου Μαξίμου- ώστε να περιοριστεί το κύμα αντιδράσεων που αυτή προκάλεσε δεν έπεισε κανέναν, όπως και η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η κυβέρνηση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο επιχειρεί με μία οριζόντια ρύθμιση να επιτεθεί σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, αφήνοντας για μια ακόμη φορά ανέγγιχτη την φοροδιαφυγή. Αδυνατούν με σύγχρονα μέσα να φορολογήσουν το πραγματικό εισόδημα και με παρωχημένα εργαλεία οδηγούν τον μεσαίο και μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία και δικηγόρο μέσω του νέου φορολογικού καθεστώτος είτε να εγκαταλείψει το επάγγελμα του είτε να υπαλληλοποιηθεί πλήρως.

Η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να εξασφαλίσει ένα σταθερό περιβάλλον φορολογίας σύγχρονο και δίκαιο, και όχι από Υπουργούς που προκαλώντας τους ελεύθερους επαγγελματίες με επικίνδυνες και άστοχες δηλώσεις απονομιμοποιούν την πολιτική και λειτουργούν διχαστικά στη κοινωνία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This