Φρίκη στην Κω: Ανήλικη κατήγγειλε τον 47χρονο πατριό της για ασελγείς πράξεις σε βάρος της

Για διάστημα δύο ετών

Must Read

Σήμερα ναι μεν είναι Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών αλλά τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ζοφερά. Και αυτό γιατί από την πρώτη ημέρα του 2023 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου από τα 9.860 περιστατικά που έχουν καταγγελθεί τα 8.409 αφορούσαν γυναίκες!

Την ώρα που χιλιάδες γυναίκες δέχονται κακοποίηση μία ακόμη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία – και όχι μόνο –  έρχεται να σοκάρει, αυτή τη φορά από την Κω. Συγκεκριμένα 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πατριός της ασελγούσε πάνω της τα δύο τελευταία χρόνια. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 47χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια Πρωτοδικών Κω. Η ανήλικη θετή του κόρη φέρεται να κατήγγειλε τον πατριό της για ασελγείς πράξεις σε βάρος της από το 2021 έως και την περασμένη Τρίτη, οπότε και αποφάσισε να καταγγείλει το γεγονός στις Αρχές.

Η 16χρονη κατέφυγε αργά το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε, παρουσία ψυχολόγου, ότι ο 47χρονος πατριός της προέβη αρκετές φορές τα τελευταία δυο χρόνια σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη της έκανε προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ της είχε ασκήσει και σωματική βία.

Την επομένη της καταγγελίας, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη, ο 47χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κρατείται μέχρις ότου απολογηθεί.

Δείτε επίσης: Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών: Πάνω από 8.000 περιστατικά το 2023!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This