Αυτός είναι ο 39χρονος που τον σκότωσε ταύρος στη Μύκονο – Είχαν κάνει μήνυση για κακοποίηση ζώων στον ιδιοκτήτη

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν

Must Read

«Παγωμένη» είναι η Μύκονος από το ανατριχιαστικό περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα όταν 39χρονος δέχθηκε επίθεση από βοοειδές (αγελάδα ή ταύρο) το οποίο τον τρύπησε με τα κέρατά του στην καρδιά και στην κοιλιά οδηγώντας τον στον θάνατο.

Ο 39χρονος ήταν πατέρας ενός κοριτσιού εννέα ετών και ήταν βιοπαλαιστής καθώς ήταν οδηγός σε μεταφορική εταιρεία ενώ είχε ως ασχολία και το ψάρεμα.

Δείτε τον άτυχο άντρα:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με το τροχαίο και τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Την 26-11-2023/00.22’ επί της επαρχ. οδού Χώρας – Άνω Μεράς, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 39χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε με παραγωγικό ζώο (βοοειδές) που βρισκόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου».

Είχαν κάνει μήνυση στον ιδιοκτήτη των ζώων για κακοποίηση 

Σημαντικές πληροφορίες έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με τον ιδιοκτήτη των ζώων που τα είχε αφήσει στην τύχη τους με αποτέλεσμα να βγουν από τον περιφραγμένο χώρο στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr, το Νοέμβριο του 2020 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης και ιδιοκτήτης γκαλερί στο νησί των ανέμων είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για κακοποίηση αναφέροντας ότι οι πέντε αγελάδες ήταν με δεμένα πόδια σε σκοινιά προκειμένου να μην μπορούν να περπατούν!

Ο δικηγόρος είχε επισυνάψει και δύο φωτογραφίες που δείχνουν την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα ζώα.

Η κακοποίησή τους ίσως εξηγεί και το γεγονός πως είχαν γίνει επιθετικές με αποκορύφωμα το χθεσινό συμβάν.

Δείτε την φωτογραφία:

(πηγή newsit.gr)

Απαρηγόρητη η οικογένεια

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η οικογένεια του 39χρονου από την Μύκονο τον φρικτό τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα βοοειδές το οποίο τον τρύπησε στην καρδιά και στην κοιλιά με τα κέρατά του τραυματίζοντας τον θανάσιμα!

«Παγωμένη» είναι η και τοπική κοινωνία από τον χαμό του άνδρα ο οποίος ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού.

Δείτε βίντεο:

 

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Χώρας – Άνω Μεράς στη Μύκονο.

Η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος βιοπαιλαστής συγκρούστηκε με το ζώο και εκείνος βρέθηκε αναπάντεχα αντιμέτωπος με το βοοειδές, το οποίο είχε διαφύγει από τον χώρο φύλαξής του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε το σημείο μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το σοκαριστικό περιστατικό περιέγραψε ο ξάδελφος του άντρα αναφέροντας πως είχε πάει επίσκεψη σε ένα φίλο του και γύριζε στο σπίτι του στην Άνω Μερά.

Ο 39χρονος ήθελε να βάλει τα ζώα μέσα από την περίφραξη για να μην προκαλέσουν πρόβλημα γιατί είχαν βγει στο δρόμο και τελικά χτυπήθηκε από ταύρο ή αγελάδα.

«Το αίμα ήταν κάτω ποτάμι. Πέρασα από το σημείο και δεν το πίστευα», λέει απαρηγόρητος ο ξάδελφός του.

Δείτε βίντεο:

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνά η σύζυγος του άντρα η οποία παρακολουθείται από ψυχολόγο. Η κορούλα του ζευγαριού δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη καθώς της έχουν πει πως ο πατέρας της είναι στο νοσοκομείο. «Της είπε η ψυχολόγος όταν νιώσει καλύτερα να το πει στο παιδί τι έγινε ακριβώς. Πρέπει να είναι καλά η μάνα για να το πει, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει» λέει ο συγγενής του 39χρονου.

Ο αδικοχαμένος άντρας ήταν οδηγός σε μεταφορική ενώ ασχολιόταν και με το ψάρεμα, λέει ο ίδιος στο newsit.gr.

Στο μεταξύ, σε λίγες ώρες εκπνέει και η διορία του αυτοφώρου, με τον ιδιοκτήτη του βοοειδούς να μην έχει εντοπιστεί ακόμα από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου που διεξάγει την έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Κάτοικοι του νησιού υποστηρίζουν πως πρόκειται για μεγάλο επιχειρηματία του νησιού, που καταπιάνεται με κατασκευές. Όπως και να ‘χει, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με τον ιδιοκτήτη του ζώου που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα να αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This