Νέα προβλήματα σήμερα με το Blue Star 1 στη Νάξο

Επί δύο ολόκληρες ώρες προσπαθούσε μάταια να «δέσει» στο λιμάνι...

Must Read

Γολγοθάς το ταξίδι του Blue Star 1 στη Νάξο, καθώς μετά τη χθεσινοβραδινή πρόσκρουση στον ντόκο του λιμανιού, σήμερα προσπαθούσε μάταια να «δέσει» στο λιμάνι επί δύο ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr οι θυελλώδεις άνεμοι στο λιμάνι της Νάξου δεν «άφηναν» το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο να δέσει. Το Blue Star 1 έκανε κανονικά το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από τον Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη. Ωστόσο, φτάνοντας στη Νάξο δεν μπορούσε με τίποτα να δέσει από τα πολλά μποφόρ. Και όταν κάποια στιγμή κατάφερε να δέσει, ήταν μόνο για λίγο, διάστημα κατά το οποίο πρόλαβαν να κατέβουν μόνο οι επιβάτες και όχι τα οχήματα και οι νταλίκες.

Ακολούθησαν δύο αγωνιώδεις ώρες προσπαθειών, προκειμένου να βγουν από το πλοίο και τα οχήματα, κάτι που, τελικά, δεν στάθηκε δυνατό. Το πλοίο έφυγε για Σαντορίνη, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τις προσπάθειες που έγιναν για να δέσει στο λιμάνι, έχασε και έναν κάβο!

*πηγή φωτο: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This