Ο καιρός σήμερα και αύριο Πέμπτη

Must Read

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα το πρωί στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και από το βράδυ στα βορειοδυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος θα είναι καιρός. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος, όμως από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά, με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά και τα νότια το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ από τα δυτικά σε δυτικούς έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ, και από το βράδυ νότιοι νοτιοδυτικοί. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο, Πέμπτη 28-11-2019

Στα δυτικά και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά μετά το μεσημέρι.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This