«Τώρα είμαι ξαναμμένος»! – Ιερέας κατά του 68χρονου παλαιοημερολογίτη – «Έστελνε χυδαία μηνύματα και στο γιο μου»

Προθεσμία για την Παρασκευή στον παλαιοημερολογίτη ρασοφόρο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις – Δηλώνει «αθώος»

Must Read

Στο γραφείο του Ε’ τακτικού ανακριτή Πειραιά βρέθηκε το πρωί ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας, ο οποίος ιερουργούσε σε ιδιωτικό ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Σαλαμίνα και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο 68χρονος, ο οποίος δηλώνει «αθώος» και πως είναι θύμα «σκευωρίας», συνελήφθη την περασμένη Κυριακή για ασέλγεια εις βάρος 12χρονου αγοριού. Οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι το παιδί στο οποίο φέρεται να ασέλγησε, δεν έχει περιγράψει σωστά τα όσα έγιναν.

.

Το παιδί μίλησε πρώτα στη μητέρα του και στη συνέχεια σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, όπου οι γονείς έκαναν σχετική καταγγελία για τα όσα συνέβησαν με τον ρασοφόρο, ο οποίος ήταν γνωστός του πατέρα και φρόντιζε να επισκέπτεται το σπίτι όταν οι γονείς απουσίαζαν:

«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειάς μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα».

Ο 68χρονος, ο οποίος είναι και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του παιδιού τουλάχιστον δύο φορές από τον περασμένο Ιανουάριο έως τον φετινό Ιούνιο.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, το 2018 είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο αδίκημα σε βάρος άλλου ανήλικου αγοριού, ενώ το 2021 καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια κάθειρξη. Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας

«Έστελνε χυδαία μηνύματα και στον γιο μου»

Ο ιερέας π Β. Ν. μέσω του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καταφέρθηκε εναντίον του 68χρονου, υποστηρίζοντας ότι είχε προσεγγίσει και το δικό του παιδί το 2021 όταν αυτό ήταν 14 ετών, στέλνοντάς του χυδαία μηνύματα!

  • Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο ιερέας:

Είχαμε για χρόνια φιλική σχέση με τον Κ. (κατηγορούμενος), παρόλο που ανήκαμε σε άλλη εκκλησιαστική δικαιοδοσία. Στην αρχή εκείνος ήταν στις τάξεις των Παλαιοημερολογιτών όμως τον απομάκρυναν επειδή έδωσε πολλές αφορμές και ηθικού και εκκλησιαστικού περιεχομένου.

Τον βάζαμε στο σπίτι μας, τρώγαμε με την οικογένειά μου και τη δική του μέχρι που το 2021 μου είπε το παιδί μου, 14 ετών τότε ότι είχε αρχίσει 5μηνη επικοινωνία μέσω social media με τον κατηγορούμενο που ξεκίνησε αρχικά με ένα σχόλιο θεολογικού περιεχομένου κάτω από βίντεο που ανέβαζε ο συγκεκριμένος κληρικός στο facebook.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος άρχισε να έχει πιο προσωπικό τόνο στις συζητήσεις του με το παιδί μου ρωτώντας το πως πάει το σχολείο, αν έχει κάποια κοπέλα και άλλα τέτοια ενώ καθώς περνούσαν οι μέρες γινόταν ακόμη πιο προκλητικός αφαιρώντας το πάνω μέρος των ρούχων του και στέλνοντας χυδαία μηνύματα στο παιδί όπως «τώρα είμαι ξαναμμένος» και πως με βλέπεις» και άλλα τέτοια παρόμοια.

Τον κάλεσα την επόμενη μέρα σπίτι για εξηγήσεις και μου αράδιασε ένα σορό ψέματα επικαλούμενος πρόβλημα υγείας (ψυχολογικό που είχε) και ενώ πήγα να χειροδικήσω εναντίον του έβαλε τα κλάματα, μου ζήτησε συγχώρεση ενώ ορκίστηκε (ο όρκος ενός φέροντα το μοναχικό σχήμα Ιερέα δεν περνάει έτσι) ότι δεν θα επαναλάβει τις πράξεις αυτές.

Είναι ένας προβατόσχημος λύκος και του πρέπει τιμωρία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This