Ο Χρυσοχοϊδης καρατόμησε τη διοικήτρια του μαιευτηρίου «Έλενα» – Νεογνά και λεχώνες χωρίς θέρμανση

Με απόφαση του υπουργού Υγείας απομακρύνθηκε η Βασιλική Γεννηματά

Must Read

Σάλο προκάλεσαν οι καταγγελίες ότι ένα από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας, λειτουργεί εδώ και μέρες χωρίς θέρμανση, θέτοντας σε κίνδυνο τα νεογέννητα, τις λεχώνες αλλά και τους ασθενείς.

Η είδηση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος «αποκεφάλισε» τη διοικήτρια του μαιευτηρίου, Βασιλική Γεννηματά.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι η διοικήτρια του Γ.Ν Έλενα Βενιζέλου παύθηκε από τα καθήκοντά της, με απόφαση του υπουργού.

Οι καταγγελίες των εργαζομένων

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι εδώ δέκα μέρες δεν λειτουργεί το δίκτυο κεντρικής θέρμανσης, το οποίο… έσκασε όταν πήγαν να το θέσουν σε λειτουργία λόγω παλαιότητας του καυστήρα!

Λεχώνες και νεογνά μεταφέρθηκαν σε άλλο κτήρια, ενώ όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, αδυνατούν ακόμα και να κάνουν μπάνιο τα νεογνά με το κρύο!

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» καταγγέλλει πως οι εργαζόμενοι έχουν ξεπαγιάσει, μαζί με τις γυναίκες που έχουν βγει από τοκετούς, καισαρικές και χειρουργεία και τα νεογνά τους, αλλά και ογκολογικούς ασθενείς που περιμένουν για χημειοθεραπείες.

«Δίνουμε αγώνα για να ζήσουν τα πρόωρα …  Ένα ιστορικό νοσοκομείο το έχουν παρατήσει», δηλώνει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Δείτε επίσης:

Κατέρρευσε και το ΓΝ Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου»: Πέφτουν σοβάδες – Χωρίς θέρμανση τα νεογνά στο κεντρικό κτήριο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This