Σοκ στα Χανιά! Χειροπέδες σε 12χρονο που έπιασε από τον λαιμό συμμαθητή του!

Είχε προηγηθεί άγρια επίθεση από τουλάχιστον 15 άτομα!

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η σχολική κοινότητα στα Χανιά της Κρήτης από ένα ακόμα επεισόδιο βίας μεταξύ μαθητών που σημειώθηκε σε σχολείο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο πατέρας του θύματος κατήγγειλε πως ένα αγόρι μόλις 12 ετών τον έπιασε από τον λαιμό!

Πιο αναλυτικά, ο πατέρας ανέφερε ότι ξεκίνησε καυγάς μέσα στο σχολείο όταν κάποιοι μαθητές ενοχλούσαν τον φίλο του θύματος και εκείνο τους είπε να σταματήσουν.

Οι νταήδες έστησαν καρτέρι στο παιδί μετά το σχόλασμα περίπου 15 άτομα! Αρχικά τον κυνήγησαν, του πετούσαν πέτρες και τον κλωτσούσαν!Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο 12χρονος που συνελήφθη τον άρπαξε από τον λαιμό και τον χαστούκισε!

«Ο ένας του πετούσε πέτρες, τα άλλα δυο τον κλωτσούσαν και το ένα τον έπιασε από τον λαιμό και του έριξε σφαλιάρα κοντά στο νεκροταφείο«, είπε ο πατέρας.

Ευτυχώς το περιστατικό είδε ένας άνθρωπος από συνεργείο και τους φώναξε να σταματήσουν να πετούν πέτρες.

Μέχρι να φτάσει ο μαθητής στο σπίτι του πέρασε μία περιπέτεια καθώς δεν τον άφησαν οι υπόλοιποι μαθητές να πάρει τηλέφωνο την οικογένειά του ενώ για να γλιτώσει από την μανία τους κρυβόταν ακόμα και σε καταστήματα για να γλιτώσει.

Ο «Γολγοθάς» του έλαβε τέλος όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους και κάλεσε τους γονείς του!

Ο 12χρονος τον οποίο «τσάκωσε» η Αστυνομία είναι υπήκοος Μαρόκου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Ο πατέρας τόνισε ότι το σχολείο πρέπει να μεριμνήσει ώστε να μην υπάρχουν περιστατικά βίας στα οποία εμπλέκονται ομάδες παιδιών.Καταλήγοντας ανέφερε πως συνάντησε τα παιδιά που επιτέθηκαν στον γιο του. Μάλιστα, ένα από αυτά του είπε με θράσος πως θα κάνει ξανά κάτι τέτοιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This