Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Αθήνα – Κλειστή η Καραγιώργη Σερβίας

Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα. Στο σημείο οι πυροσβέστες ώστε να μην υπάρξει κάποια εστία αναζωπύρωσης

Must Read

Κινητοποίηση έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 07:00 σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Βουλής. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά για λόγους ασφαλείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, από το ύψος της πλατείας Συντάγματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε στον πρώτο όροφο του κτηρίου. Το συγκεκριμένο οίκημα, το οποίο είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και 15 χρόνια, ήταν παλαιά στοά εμπόρων και κτίριο του υπουργείου Εργασίας. 

 

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Έχουν θέσει υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά, όμως οι δυνάμεις παραμένουν στο σημείο το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της αποκάθαρσης ώστε να μην υπάρξει κάποια εστία αναζωπύρωσης. Στο σημείο έσπευσε και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα το οποίο κάνει ρίψεις από ψηλά, ενώ έγινε και έλεγχος στο κτήριο για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει τυχόν εγκλωβισμένο άτομο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This