Χειροπέδες σε δύο 13χρονους στη Ναύπακτο! «Έφτιαχναν» και διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Έπαιρναν τις φωτογραφίες από τα social media και στη συνέχεια τις επεξεργάζονταν μέσω εφαρμογής - Συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο μαθητών

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ναυπάκτου η είδηση ότι δύο 13χρονοι μαθητές Γυμνασίου είχαν «φτιάξει» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και τις διακινούσαν κιόλας!

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου όπου πηγαίνουν τα παιδιά ήταν αυτός που έκανε την καταγγελία στο ΑΤ Ναυπάκτου, λέγοντας ότι ένα από τα 13χρονα έδειχνε επιδεικτικά τις fake γυμνές φωτογραφίες σε άλλα παιδιά, τα οποία προφανώς δεν γνώριζαν ότι αυτές ήταν κατασκευασμένες.

Από την προανακριτική έρευνα των Αρχών προέκυψε κι άλλη καταγγελία, ενός γονέα ο οποίος κατονόμασε τον συγκεκριμένο 13χρονο και έναν ακόμη συνομήλικό του και ανέφερε ότι έπαιρναν από τα social media τις φωτογραφίες προσώπων ανυποψίαστων μαθητριών (και της κόρης του μέσα σε αυτές) και μέσω της εφαρμογής (clothoff.gr), τις εμφάνιζαν γυμνές!

Ο αριθμός των «γυμνών» φωτογραφιών που έχουν διακινηθεί είναι πολύ μεγάλος όπως αναφέρει το tempo24.news και κυρίως κατά τον τελευταίο  μήνα, με τους αστυνομικούς να ανακαλύπτουν ακόμα ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες 13χρονους, ήταν και μέλος διαδικτυακού prive γκρουπ στο Telegram, στο οποίο υπήρχε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και των δύο φύλων!

Οι δύο 13χρονοι συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της διακίνησης πορνογραφικού υλικού και της εκδικητικής πορνογραφίας, ενώ για παραμέληση ανηλίκων συνελήφθησαν και οι τέσσερις γονείς των παιδιών. Σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα εξεταστούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν περισσότερα στοιχεία.

.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This