Αποκάλυψη: Τι πραγματικά συνέβη στον αδικοχαμένο ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο – Ευθύνες και δόλιες παραλείψεις

Ο «μετανιωμένος» οδηγός που τον χτύπησε και τα στοιχεία που τον διαψεύδουν

Must Read

Ένα περίεργο κουβάρι γύρω από τον θάνατο του 46χρονου ράπερ και ιδρυτικού μέλους του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, άρχισε να ξετυλίγεται στη χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ», περίπου δυόμισι χρόνια μετά την τραγική απώλειά του στον επαρχιακό δρόμο έξω από την Θήβα, όταν χτυπήθηκε από ΙΧ.

Ο ράπερ βρισκόταν την νύχτα της 23ης Αυγούστου 2021 στο 30ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου κοντά στο χωριό  Ξηρονομή, έξω από τη Θήβα και ενώ ήταν όρθιος έξω από το όχημά του το οποίο είχε παρκάρει, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τον χτύπησε θανάσιμα.

Όπως αποδεικνύεται μετά και τις νέες αποκαλύψεις που έκανε χθες η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που έγινε μετά από εντολή της Εισαγγελέως Θηβών, συγκέντρωσε αποδεικτικά στοιχεία για τον οδηγό του μοιραίου οχήματος, τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αφού χτύπησε τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο, στη συνέχεια φρόντισε να καλύψει τα ίχνη του!

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μίλησε για όλα όσα είδε εκείνο το βράδυ, παρά τις «παραινέσεις» που δέχθηκε για να μην το κάνει. Σύμφωνα με τα όσα είπε, στο μοιραίο όχημα εκτός από τον οδηγό, επέβαιναν ακόμα η γυναίκα του και το παιδί τους, με τη σύζυγο του υπόπτου να ζητά από τη μάρτυρα να μην καταθέσει όσα είδε και να μην αναφέρει ότι αυτοί ευθύνονταν για τον θάνατο του Οδυσσέα!

Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου ράπερ είναι εξοργισμένοι με τα όσα έχουν συμβεί και τα οποία έχουν ξεκάθαρο «άρωμα» συγκάλυψης, ενώ κάνουν λόγο για λάθη και παραλείψεις του τοπικού αστυνομικού τμήματος, για εξαφάνιση βασικών στοιχείων και πειστηρίων από το αυτοκίνητο του υπόπτου και την απουσία ουσιώδους έρευνας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, Βασίλης Ζησιμάτος, είπε στην εκπομπή ότι θα κατατεθεί (στην Εισαγγελία Θηβών) σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά αυτών που δεν έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε, δηλαδή για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Η δικογραφία «περιλαμβάνει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για τον οδηγό που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο Οδυσσέα», είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι βρίσκεται ήδη στα χέρια της Εισαγγελέως που χειρίζεται την υπόθεση, η οποία θα συντάξει και το  κατηγορητήριο.

Τι συνέβη το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2021

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr ο οδηγός στην απολογία του είπε ότι ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν ήδη πεσμένος στο οδόστρωμα και πω προσπάθησε να τον αποφύγει κάνοντας ελιγμό με το ΙΧ του. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, ένιωσε το όχημα να τραντάζεται και σταμάτησε για να δει τι είχε συμβεί.

Μάλιστα είχε ζητήσει και συγγνώμη, καθώς δεν ήταν σίγουρος αν αυτός χτύπησε τον ράπερ πρώτος και όπως είχε πει στην απολογία του, πίστευε ότι άλλο αυτοκίνητο τον είχε παρασύρει πρώτα. Είπε επίσης ότι η τοπική τροχαία που βρέθηκε στο σημείο, τον… διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος δεν ευθύνεται και πως σε άλλο αμάξι ανήκαν τα κομμάτια πλαστικού που βρέθηκαν στο δρόμο.

Όμως, οι έρευνες και οι εκθέσεις του ιατροδικαστή, του πραγματογνώμονα της αστυνομίας και τα αποτελέσματα του ελέγχου των πλαστικών κομματιών, σχημάτισαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Στο τραγικό συμβάν ενεπλάκη μόνο ένα ΙΧ, αυτό στο οποίο ανήκαν τα πλαστικά κομμάτια και αυτό το αυτοκίνητο ήταν του υπόπτου. Επίσης, ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος δεν ήταν πεσμένος στο δρόμο, αλλά όρθιος, όπως συμπέραναν τόσο ο ιατροδικαστής, όσο και ο πραγματογνώμονας.

Το όνομα του ύποπτου οδηγού δεν υπήρχε καν στην έκθεση των τοπικών Αρχών για το συμβάν, που σημαίνει ότι δεν έγινε και το απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις αλκοτέστ, ενώ υπάρχει μια καταγραφή για «θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση-εγκατάλειψη πεζού», χωρίς κανένα άλλο στοιχείο και χωρίς καμία διερεύνηση από το τοπικό ΑΤ.

Δεν ελήφθησαν καταθέσεις από τους οδηγούς που σταμάτησαν στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά η αυτόπτης μάρτυρας, που ήταν μία εξ αυτών των οδηγών, μίλησε στο Ανθρωποκτονιών και με τη μαρτυρία της ξετύλιξε το κουβάρι.

Μαρτυρία-ντοκουμέντο

Η ίδια μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και ήταν αποκαλυπτική, ενώ φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα δόλιων παραλήψεων που προφανώς χρήζουν διερεύνησης.

«Τον άκουγα να βαριανασαίνει. Ήταν χτυπημένος πάρα πολύ. Κανείς δεν του έδωσε πρώτες βοήθειες, τίποτα. Ο άνθρωπος ήταν κάτω στο δρόμο και δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε. Αυτό το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι αν ήρθε πρώτα η αστυνομία και μετά το ασθενοφόρο. Είχαν δευτερόλεπτα διαφορά, αλλά την ώρα που έφτασαν, είχε σταματήσει να ζει», περιέγραψε για τα όσα είδε, μετά τον ελιγμό του μοιραίου ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα.

Η γυναίκα του οδηγού, της ζήτησε να μην καταθέσει στην αστυνομία για τα όσα είδε: «Τι είναι αυτά που μου λέτε; Ότι είδα θα το καταθέσω της είπα και έφυγε»!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών του 46χρονου ράπερ, η αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στη Θήβα μήνες μετά, αλλά «όλως περιέργως η κατάθεσή της χάθηκε». Ωστόσο έδωσε και δεύτερη κατάθεση, αυτή τη φορά στο Ανθρωποκτονιών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This