«Δεν νομίζω να μας αποφυλακίσουν», λέει Κροάτης χούλιγκαν για την δολοφονία Κατσούρη

Νέο επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση

Must Read

Συνεχίζεται ο… μύλος στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη! Ένα ακόμη επεισόδιο προστέθηκε εξάλλου στην πολύμηνη διαδικασία που αφορά τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena!

Οι Κροάτες χούλιγκαν, ειδικότερα, φαίνεται ότι έχουν αποδεχτεί πως δεν θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα αποφυλάκισής τους. Σήμερα άλλωστε απολογούνται ενώπιον του ανακριτή 38 από τους 102 Κροάτες χούλιγκαν που έχουν προφυλακιστεί, κατηγορούμενοι για την καταδρομική το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα βίαια επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Οι δικηγόροι του πρώτου γκρουπ οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αιτούνται την αποφυλάκισή τους, οι οποίοι κρατούνται εδώ και 112 ημέρες σε φυλακές όλης της επικράτειας, με κατηγορίες που αφορούν 11 αδικήματα. Ωστόσο, με τοποθετήσεις του ένας εξ αυτών δεν είναι αισιόδοξος ότι θα γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους και πως θα παραμείνουν έγκλειστοι.

Ο 24χρονος οπαδός μιλώντας στην κροατική ιστοσελίδα Ν1, ανέφερε χαρακτηριστικά λίγο προτού περάσει την πόρτα του γραφείου του ανακριτή: «Νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο στην όλη υπόθεση. Δεν περιμένω ότι θα μας αφήσουν ελεύθερους μετά από αυτή την ανάκριση».

Οι δικηγόροι των Κροατών εκτιμούν ότι η απόφαση του ανακριτή στα αιτήματα αποφυλάκισης θα καθυστερήσει αρκετά, καθώς υπάρχει και η συγκυρία της απεργίας των δικηγόρων αλλά ακολουθούν και οι γιορτές, όπου  βέβαια ίσως προς τα εκεί να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This