H Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξέρει από βέσπα

Δείτε τις φωτογραφίες με την υπέροχη κατακκόκινη βέσπα της

Must Read

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο μετά το διαζύγιό της από το δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Μάλιστα το ζευγάρι πήγε και πρόσφατα ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη ενώ έκαναν και πρόσφατα έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο θέατρο “Παλλάς”.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη οδηγεί βέσπα και μάλιστα σε έντονο κόκκινο χρώμα και την οδηγεί φορώντας το κράνος της κάνοντας βόλτες στην πόλη γρήγορα χωρίς να μπλέκει στην κίνηση. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απαθανατίστηκε από του παπαράτσι να οδηγεί τη βέσπα της με ένα total black σύνολο. Το κόκκινο χρώμα της βέσπας σίγουρα στην παρούσα φάση αντικατοπτρίζει την χαρούμενη διάθεση που υπάρχει στη ζωή της γενικότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This