Αδιανόητο: Ηλικιωμένη σε γηροκομείο της Κρήτης ήπιε καθαριστικό αντί για νερό και πέθανε!

Υπάλληλος φέρεται να το πήρε κατά λάθος και να το έδωσε στην άτυχη γιαγιά για να πιει

Must Read

Πριν την ώρα της έστειλαν στον άλλο κόσμο μια 92χρονη γιαγιά, η οποία φιλοξενούνταν σε γηροκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, αφού ήπιε καθαριστικό αντί για νερό και πέθανε!

Η ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε εκτάκτως σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, αλλά η Αστυνομία ενημερώθηκε την Τρίτη και ξεκίνησε έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες που η 92χρονη ήπιε καθαριστικό αντί για νερό, σύμφωνα με το cretalive.

Ήδη κατασχέθηκαν οι κάμερες ασφαλείας, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, με το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα να σχηματίζει δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ανάμεσα στα μπουκάλια του νερού, υπήρχε και ένα που περιείχε καθαριστικό και υπάλληλος του γηροκομείου το πήρε κατά λάθος και το έδωσε στην άτυχη γιαγιά. Η οικογένεια της 92χρονης ήδη έχει υποβάλλει μήνυση.

Βεβαίως η υπόθεση διερευνάται καθώς νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το γηροκομείο κολαστήριο στα Χανιά που ευθύνεται για τον θάνατο πολλών ηλικιωμένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This