Υπόθεση ηλικιωμένης που ήπιε καθαριστικό σε γηροκομείο της Κρήτης: Χειροπέδες σε τρία άτομα

Είχε επιβληθεί αναστολή της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής

Must Read

Μόλις μερικές ώρες μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Ηράκλειο, με θύμα μία ηλικιωμένη που ήπιε καθαριστικό αντί για νερό, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της, έρχονται συλλήψεις, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες!

Συγκεκριμένα, πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο 53χρονος ιδιοκτήτης της μονάδας, η 28χρονη προσωρινά υπεύθυνη και μια 23χρονη νοσηλεύτρια, για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τους αναμένεται να οδηγηθούν εντός της μέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου. Παράλληλα, κατασχέθηκε το μπουκάλι με το υγρό, στο οποίο θα γίνει ανάλυση.

Όπως προκύπτει από την καταγγελία, που έκανε στην Αστυνομία συγγενικό πρόσωπο της 92χρονης, εργαζόμενοι της μονάδας έδωσαν το πρωί της Δευτέρας στην τρόφιμο -που πάσχει από άνοια- καθαριστικό-απολυμαντικό, για να πάρει τα χάπια της, αντί για νερό! Λίγο αργότερα, η ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, με την είδηση να έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία.

Είχε επιβληθεί αναστολή της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η πληροφορία, ότι από τον Ιούνιο, με την υπ’ αριθμ 176713 απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης, είχε επιβληθεί αναστολή της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση ερευνάται με τεράστια προσοχή, την ώρα που οι μνήμες από το γηροκομείο κολαστήριο στα Χανιά που ευθύνεται για τον θάνατο πολλών ηλικιωμένων, είναι ακόμη νωπές.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Ηλικιωμένη σε γηροκομείο της Κρήτης ήπιε καθαριστικό αντί για νερό και πέθανε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This