Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης Γεωργίας: «Εγώ τη βρήκα νεκρή – Από τύχη δεν σκότωσε και το παιδί»

«Του είπε να εργαστεί και εκείνος εκνευρίστηκε» - Καταρρακωμένες η αδερφή και η θεία του θύματος

Must Read

Σοκ και θρήνο στην τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα με θύμα την 43χρονη Γεωργία Πούτου που έπεσε νεκρή από τα πυρά του συντρόφου της, Χρήστου Παττακού, ανιψιό του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας που είχε βρει καταφύγιο στο πατρικό της, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βρήκε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος την κόρη της, πίσω από την πόρτα του σπιτιού. Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή ομολόγησε τις πράξεις του στην προανάκριση, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

«Εγώ την βρήκα. Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στη βεραντούλα μπροστά. Μου το είχε σκοτώσει το παιδί και μου το είχε σκεπάσει» περιέγραψε η μητέρα της 43χρονης μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Όπως τονίζει η ίδια, ο δράστης από τύχη δεν σκότωσε και το εγγόνι της, ένα παιδί ΑΜΕΑ, για το οποίο η 43χρονη έδινε τη δική της μάχη να το μεγαλώσει χωρίς να του λείψει τίποτα: «Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό. Περίμενε να φύγει το παιδί, με το σχολικό, μπήκε μέσα και μου το σκότωσε το κορίτσι».

Η μητέρα του θύματος αποκάλυψε ότι η οικογένειά της συντηρούσε τον 71χρονο και ότι εκείνος εκνευρίστηκε όταν η κόρη της του είπε ότι πρέπει να εργαστεί: «Ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς τα τελευταία δύο χρόνια. Εδώ και μία εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου. Ήθελε να τον χωρίσει. Του είπε «ή θα πας να δουλέψεις ή δεν γίνεται άλλο αυτό» και δεν του άρεσε».

 

Η ίδια αναφέρθηκε και στην άγρια κακοποίηση της κόρης της, την οποία κατήγγειλε στις αρχές, με τους αστυνομικούς να την συμβουλεύουν να κατεβάσει το panic button: «Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι. Πήγα και την πήρα εγώ και την έφερα σπίτι. Την αιφνιδίασε χθες, δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, ήταν ακαριαίο».

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή της δολοφονημένης Γεωργίας: . «Δεν αισθάνομαι τίποτα. Δε φοβάμαι πια μήπως αυτός ο άνθρωπος κάνει κακό σε μένα, τα παιδιά μου, τη μητέρα μου, αλλά τίποτε άλλο. Αυτός ο άνθρωπος με καταδίκασε σε μια άσχημη καθημερινότητα» ανέφερε.

Η θεία του θύματος ανέφερε ότι το παιδί βρίσκεται με τον πατέρα του, με τον οποίο μάλιστα έχει πολύ καλές σχέσεις. «Το κορίτσι το δικό μας ήταν ένα άκακο πλάσμα. Έχει συγκλονιστεί όλη η Σαλαμίνα. Πού να φανταστεί το καημένο το κορίτσι μας τι το περίμενε» δήλωσε στην εκπομπή.

(Κεντρική φωτογραφία από τα δικαστήρια: protothema)

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This