Έγκλημα στην Σαλαμίνα: Απολογείται σήμερα ο γυναικοκτόνος – Στις 12:00 η κηδεία της Γεωργίας

Στις 11:00 θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει γύρω στις 11:00 σήμερα το πρωί, ο 71χρονος καθ ομολογία δολοφόνος της 43χρονης Γεωργίας από τη Σαλαμίνα, που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κακοποίηση μιας γυναίκας, ενώ έχει αλλάξει το μουσουλμανικό του όνομα σε ελληνικό.

Μία ώρα αργότερα, στις 12:00, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος, στην Σαλαμίνα, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Γεωργία, στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου.

Ο δράστης δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ο άνδρας δεν έδειξε ούτε ίχνος μεταμέλειας για την φρικιαστική πράξη του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την άτυχη γυναίκα με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει.

«Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» υποστήριξε, ενώ στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, εκείνος απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;».

Οι δύο ταυτότητες που βρέθηκαν μετά την σύλληψή του

Το 2013 υπήρξε καταδίκη σε βάρος του 71χρονου για ενδοοικογενειακή βία, όταν τον είχε καταγγείλει η τότε σύντροφός του, αλβανικής καταγωγής. Τότε, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 1,5 έτους. Ο 71χρονος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτε και το δικαστήριο έγινε ερήμην του.

Οι δύο ταυτότητες που βρέθηκαν μετά την σύλληψή του

Ο δράστης είχε δύο ταυτότητες ενεργές. Το 1972 άλλαξε το όνομά του από μουσουλμανικό σε ελληνικό και το 1983 άλλαξε το επίθετό του, επίσης. Το 2009 δήλωσε απώλεια ταυτότητας, χωρίς να διασταυρωθούν τα στοιχεία παλιάς και νέας. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίζεται με λευκό ποινικό μητρώο στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This