«Την π@@@άνα, την κ@@@όλα, την ξέκανα»- Οι χυδαίες δηλώσεις του 71χρονου μετά το φονικό στη Σαλαμίνα!

Η 43χρονη δεν μιλούσε για την κακοποίηση, τόνισε η φίλη της

Must Read

Με απίστευτα χυδαίο, σκληρό και κυνικό τρόπο εκφράστηκε ο 71χρονος Χρήστος Παττακός λίγες ώρες μετά την φρικτή δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας Πούτου στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, φίλη της άτυχης γυναίκας κάλεσε στον τηλέφωνο τον ηλικιωμένο οδηγό σχολικών λεωφορείων όταν ενημερώθηκε για το έγκλημα και πώς εκείνος ήταν ο βασικός ύποπτος. Η φίλη της μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso και περιέγραψε πως κατάφερε να τον ξεσκεπάσει. 

«Τον πήρα και του είπα “τι έκανες, ρε;” Μου είπε ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα. Όταν του είπα ότι η Γεωργία είναι νεκρή μου είπε “ε, πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη Γη”. Τρελάθηκα. Του είπε “δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;” και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος».

Στη συνέχεια, η φίλη της 43χρονης έλαβε κλήση από τον δολοφόνο ο οποίος την ρώτησε τι έλεγαν τα μέσα για το έγκλημα. Μετά η ίδια κάλεσε την αστυνομία, τους είπε ότι μίλησε μαζί του και συννενοήθηκαν να τον καλέσει ξανά για να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού του.  Σε εκείνο το τηλεφώνημα, η γυναίκα τρομοκρατήθηκε καθώς ο 71χρονος της είπε πως θα ερχόταν σπίτι της για καφέ!

«Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπα. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι και να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο».

Στην τελευταία τους επικοινωνία ο 71χρονος ήταν χυδαίος.

«Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε “την βρήκα την π@@@άνα, την κ@@@όλα, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα πα πα πα. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου, νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή”».

Σχετικά με τις κακοποιήσεις της 43χρονης η φίλη της ανέφερε ότι κάλυπτε τον σύντροφό της και δεν έλεγε όσα εφιαλτικά βίωνε:

«Αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μετά από λίγο καιρό όμως διέκρινα ένταση κι εκνευρισμό ανάμεσά τους. Πολλές φορές την έβλεπα με γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά. Μου έλεγε ότι είχε ευαισθησία στο φως. Όταν έβλεπα τα μάτια της μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα μου έλεγε πως έπεσε και χτύπησε. Τον κάλυπτε. Πολλές φορές τον είχα ακούσει εγώ η ίδια να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει».

Δείτε τις δηλώσεις της:

Δείτε επίσης:

Αιχμές για την στάση της Αστυνομίας άφησε η αδερφή της 43χρονης που σκότωσε ο 71χρονος στην Σαλαμίνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This