Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Έρχεται Σαββατοκύριακο με αρκετό κρύο, χιόνια και στην Πάρνηθα»

Από την νέα βδομάδα έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας

Must Read

Μπορεί μέχρι πριν από μερικές ημέρες ο καιρός να θύμιζε Άνοιξη, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, σειρά έχουν το «τσουχτερό» κρύο και τα…χιόνια στις ορεινές περιοχές. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, η σημερινή ημέρα θα συνοδεύεται από χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια και στα ορεινά της Αττικής!

Όπως εξήγησε, μέσα στην ημέρα η Πάρνηθα ενδέχεται να ντυθεί στα «λευκά», ενώ οι βροχοπτώσεις θα επιμείνουν κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Χιόνια αναμένεται να πέσουν και στα ορεινά της Χαλκιδικής, ενώ το Σαββατοκύριακο το καιρικό σκηνικό θα παραμείνει χειμερινό, με κρύο. Ειδικότερα, θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς στα βόρεια και τους 16 στα νότια.

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος, ο καιρός μάς έχει συνηθίσει σε ακραίες αλλαγές και έτσι από τη νέα εβδομάδα αναμένεται μια θερμή αέρια μάζα που θα ανεβάσει και πάλι τον υδράργυρο σε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Μάλιστα, τα θερμόμετρα να δείξουν μέχρι και 23 βαθμούς Κελσίου. «Οι πιο ζεστές ημέρες θα είναι συγκεκριμένα, η Τετάρτη και η Πέμπτη», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This