Χαλάνδρι: Η πρεσβεία του Ισραήλ «στόχος» φακέλου με ύποπτη σκόνη που εντοπίστηκε σε ταχυδρομείο

Must Read

Φάκελος με ύποπτη σκόνη εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι, γεγονός που σήμανε συναγερμό σε Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω φάκελος είχε ως παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με κλιμάκιο της  1ης ΕΜΑΚ να μεταβαίνει στο σημείο μαζί με 13 πυροσβέστες, ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου.

Αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ (Χημικά, Βιολογικά, Ραδιολογικά & Πυρηνικά Περιστατικά) της ΕΜΑΚ και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο, ο φάκελος παραδόθηκε ειδικά συσκευασμένος στον ΕΟΔΥ για έλεγχο του περιεχομένου του. Η όλη επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

Επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου από τα ΕΛΤΑ, επί της οδού Τζαβέλλα στο Κάτω Χαλάνδρι, από την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ με 13 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This