Αράχωβα: «Δεν θα με εκπλήξει ο δράστης να είναι συγγενικό μου πρόσωπο» λέει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ

«Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα αντικρίσω τον δράστη. Πιστεύω πως νιώθει την οργή και είναι κοντά η σύλληψή του»

Must Read

«Θέλω δικαιοσύνη, να μάθω ποιος είναι. Να πιάσουμε αυτό το κτήνος», λέει ο Μιχάλης, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, του 8χρονου χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα, προκαλώντας ισχυρό σοκ στην κοινή γνώμη, σε σημείο που πολύς κόσμος έχει στραφεί μέσω των social media κατά της τοπικής κοινωνίας, αφήνοντας αιχμές περί συγκάλυψης.

Μετά και τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ μίλησε στην εκπομπή «Live news», υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει κατηγορηθεί άδικα, ενώ τονίζει πως δεν θα τον εκπλήξει τίποτα, ακόμη και το να αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι κάποιος φίλος του ή συγγενικό του πρόσωπο. «Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στο κάδρο των υπόπτων, δε μου πέρασαν τέτοιο μήνυμα οι αστυνομικοί. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Κοίταζαν να συλλέξουν τις ακριβείς πληροφορίες αναλυτικά. Δεν φοβήθηκα που έμαθα ότι θα έρθουν αστυνομικοί από τον Ανθρωποκτονιών. Μακάρι να έρθει όλο το κλιμάκιο. Πίνω στην υγειά τους. Θέλω να πιάσουμε αυτό το κτήνος που έκανε αυτό το πράγμα. Σφυράω αδιάφορα που με βάζουν στο κάδρο των υπόπτων οι δικαστές του καναπέ», συμπληρώνει.

«Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα αντικρίσω τον δράστη. Δεν είναι άνθρωπος αυτός. Πιστεύω πως νιώθει την οργή και είναι κοντά η σύλληψή του», καταλήγει.

^
«Δεν ήθελα να τον παραλάβω κομματιασμένο»

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες, παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση, γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για δύο ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε κατόπιν πως ο σκύλος του κινούνταν ελεύθερα έξω από το σπίτι. «Εννοείται αυτό. Ζούμε σε μία επαρχία οπότε υπήρχε μία ελευθερία στον Όλιβερ. Πάντα ήταν υπό την εποπτεία μου, κινούνταν πάντα γύρω από τον λόφο που μένω και στα 100-200 μέτρα ακτίνα. Η συμπληρωματική κατάθεσή μου δόθηκε για τη ζωή του σκύλου τα χρόνια που τον είχα. Το πού κινούνταν, αν είχε δημιουργήσει πρόβλημα, αν είχα κάποια αντιπαράθεση εγώ με κάποιον. Προσπάθησαν να βοηθήσω με όσο περισσότερα στοιχεία έχω από την ώρα που έχασα τον σκύλο».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι, αφού έψαχνε τον σκύλο όλο το βράδυ της Κυριακής, όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα, είδε αίματα έξω από την πόρτα του. «Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να χτύπησε το σκυλί. Εννοείται ότι δεν περίμενα να συμβεί αυτό που αντίκρισα. Ο Όλιβερ βρήκε το κουράγιο και ήρθε στην πόρτα του σπιτιού μου το βράδυ. Γύρισα και είδα έναν σκύλο σε σοκαριστική κατάσταση», αναφέρει περιγράφοντας το χρονικό της τραγωδίας.

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This