Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Προκλητικός και αμετανόητος ο 71χρονος δολοφόνος – «Ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη»

Τι αποκάλυψε η γυναίκα που βοήθησε τις αστυνομικές αρχές να εντοπίστουν τον δράστη

Must Read

Από την πρώτη στιγμή ο 71χρονος δολοφόνος της Γεωργίας Πούτου, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή, δήλωνε αμετανόητος για το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα κατά την απολογία του υποστήριξε ότι σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του επειδή πίστευε ότι τον απατούσε δηλώνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει και ότι ήθελε να την τιμωρήσει γιατί άφησε πίσω της ένα παιδί ΑΜΕΑ.

Αμετανόητος για τις εγκληματικές πράξεις του ήταν και λίγα λεπτά μετά το έγκλημα που διέπραξε μέσα στο πατρικό σπίτι της 43χρονης. Μια ακόμη γυναικοκτονία που προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πληροφορίες που κάθε μέρα έρχονται στο φως πραγματικά σοκάρουν… Αφού σκότωσε εν ψυχρώ τη σύντροφό του πήγε για καφέ όπου κάθισε για περίπου τέσσερις ώρες και μάλιστα είπε σε όσους συνάντησε ότι η 43χρονη είναι καλά. Μάρτυρας «κλείδι» που οδήγησε στη σύλληψη του 71χρονου, είπε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα», ότι όταν τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε «τι έκανες;» ο ίδιος προσπάθησε να κάνει τον ανήξερο απαντώντας «γιατί ταράζεσαι; Α, καλά, ένας άνθρωπος λιγότερος στη γή»!

Σύμφωνα με τη γυναίκα που βοήθησε τις αστυνομικές αρχές να εντοπίστουν τον δράστη ο 71χρονος ήταν πολύ ήρεμος παρά το φρικιαστικό έγκλημα που μόλις είχε διαπράξει.

«Εκείνο το μεσημέρι ακούω τις ειδήσεις πως την σκότωσε και τον παίρνω τηλέφωνο. Του λέω “τι έκανες;” Και μου απάντησε “τι έκανα, τι συμβαίνει;”. Και ήταν τόσο ήρεμος και μου είπε “γιατί να ταράζομαι; Ααα, καλά ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη”. Του λέω “τι είπες;” Και μου λέει “ηρέμησε” και μου το κλείνει. Μετά με παίρνει εκείνος τηλέφωνο και μου λέει “τι λένε για εμένα”. Του λέω “δεν σε ενδιαφέρει που η γυναίκα είναι νεκρή;” Και μου λέει “και τι θες να κάνω; Υπάρχουν αποδείξεις πως ήμουν εγώ;”. Του λέω “που είσαι τώρα;” Και μου λέει πως είναι κοντά, σε μία καφετέρια», είπε φανερά σοκαρισμένη από την κουβέντα της με τον 71χρονο δολοφόνο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίρνω τηλέφωνο το 100 και τους λέω για τη συνομιλία. Στη διαδρομή, μέχρι να φτάσω στο Αστυνομικό Τμήμα, τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο, γιατί οι οδηγίες των αστυνομικών ήταν να τον κρατήσω όσο μπορώ στη γραμμή για να βρουν το σήμα του. Μου είπε πως ήταν κάτω από μία γέφυρα. Μου λέει “για εκείνη να πάω και στο χώμα και στη φυλακή, παντού”. Το αμάξι ήταν κρυμμένο κάτω από μία σήραγγα. Εν τέλει τον είχαν πιάσει πιο κάτω κάποιοι άλλοι αστυνομικοί».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αποκαλύπτωντας πως γνώριζε το ζευγάρι και μάλιστα την ημέρα της δολοφονίας ρώτησε τον 71χρονο τι κάνει η 43χρονη Γεωργία με τον ίδιο να αποκρίνεται πως είναι καλά και βρίσκεται στη μητέρα της.
«Τους γνωρίζω γιατί ερχόντουσαν και έπιναν καφέ. Δεν την είχα δει ποτέ χτυπημένη. Έκανα παρέα μαζί του. Σε εμάς δείχνανε πως είχαν καλή σχέση. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα ποτέ. Ήρθε γύρω στις 7 και τέταρτο και έφυγε γύρω στις 11 η ώρα. Μιλούσε κανονικά, σαν να μην τρέχει τίποτα. Τον ρώτησα τι κάνει η Γεωργία και μου είπε “καλά είναι”. Μου είπε πως είναι στη μάνα της. Για το παιδί που λένε πως το χτυπούσε, ποτέ δεν είδα να τον χτυπάει. Ποτέ», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This