«Ξεπλένονται», τούς παραγράφουν καταγγελίες και… αναβαθμίζονται στην ΑΑΔΕ!

Ιδού οι αποδείξεις...

Must Read

Τα «παιδιά» της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν χάνονται ποτέ… Πόσο μάλλον εάν κάνουν ό,τι τοὺς λένε, και εάν τηρούν «κατά γράμμα» τις εντολές του Μεγάρου Μαξίμου. Εκεί, μάλιστα, αναβαθμίζονται κιόλας!

Το κύκλωµα των επίορκων εφοριακών «καλεί κρατεί». Ποιος, άραγε, θα κάνει σωστότερα τη «βρώμικη δουλειά» από πρόσωπα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τους εκβιασμούς; Άλλωστε, μόνο μια μαφιόζικη ομάδα του Μαξίμου μπορεί να «δίνει» αντιπολιτευόμενα και μη αρεστά ΜΜΕ και επιχειρηματίες για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του «αυτοκράτορα» πρωθυπουργού… Όπως φαίνεται, ο καταγγελλόμενος από τον Κώστα Βαξεβάνη, Νίκος Μπατσίλας, όντως αναβαθμίστηκε με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ το 2020, μόλις είχε παραγραφεί η υπόθεση για την οποία κατηγορήθηκε, λόγω της περίεργης φραστικής διατύπωσης της εισαγγελέως!

Αυτοί είναι οι νέοι Προϊστάμενοι στη Διεύθυνση Ελέγχων και στη Διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωσης της ΑΑΔΕ

Με διαδοχικές αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ τοποθετούνται νέοι προϊστάμενοι Διευθύνσεων στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης. Με την απόφαση ΔΔΑΔ Γ 1146165 ΕΞ 2020 ο Νικόλαος Μπατσίλας, ΠΕ/Α Εφοριακών, αναλαμβάνει Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ελέγχων (Δ.ΕΛ.) και με την ΔΔΑΔ Γ 1146186 ΕΞ 2020 τοποθετείται ως Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φορολογικής Συμμόρφωσης της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης (Γ.Δ.Φ.Δ.) ο Ιωάννης Κατσίπης, με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε σχετικό link από το taxheaven 

Διαβάστε ακόμα:

Οι… «ρουφιάνοι» της ΑΑΔΕ έχουν πλοκάμια στο Μαξίμου! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This