«Καμπανάκι» από τους μετεωρολόγους για την μεταβολή του καιρού: «Ετοιμαστείτε για χιόνια και πολύ κρύο!»

Οι αναρτήσει; Αρναούτογλου και Τσατραφύλλια

Must Read

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι πολίτες στην μεταβολή του καιρού που θα έρθει την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με κύριο χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις.

Σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου επιβεβαιώνει την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού και εκπέμπει SOS για όσους σχεδιάζουν ταξίδι τις επίμαχες μέρες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

Χιόνι θα πέσει, όπως υποστηρίζει ο μετεωρολόγος, «στα περισσότερα ορεινά της ενδοχώρας αλλά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο και πολύ πιθανόν και στα πεδινά του κεντρικού και βορείου Εβρου» ενώ τονίζει ότι οι άνεμοι θα είναι «θυελλώδεις».

Δείτε τι έγραψε:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Οσοι σχεδιάζετε ταξίδι το ερχόμενο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα αλλά και στα υπολοιπα Βαλκάνια έχετε υπόψη σας σας παρακαλώ να παρακολουθείτε τις ανανεωμένες προβλεπόμενες καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα, καθώς ενισχύεται και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο σοβαρής επιδείνωσης του καιρού με βροχές, καθώς και αξιόλογες κατά τόπους χιονοπτώσεις – χιονοστρώσεις στα περισσότερα ορεινά της ενδοχώρας αλλά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο και πολύ πιθανόν και στα πεδινά του κεντρικού και βορείου Εβρου αλλά και με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο !». 

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε βίντεο:

 

Στην επιδείνωση αναφέρθηκε σε δική του ανάρτηση και ο Γιώργος Τσατραφύλλιας σημειώνοντας πως πρόκειται για «εντυπωσιακή» μεταβολή ενώ αναφέρει πως «σταυροδρόμι αερίων μαζών η χώρα μας τις επόμενες ημέρες…Μετά τις θερμές αέριες μάζες από το Μαρόκο ακολουθούν ψυχρές μάζες  από τη Λευκορωσία!».

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι και οι ισχυροί άνεμοι που σημαίνει πως θα βιώσουμε αρκετό κρύο.

Δείτε τι έγραψε ο μετεωρολόγος:

«Σταυροδρόμι αερίων μαζών η χώρα μας τις επόμενες ημέρες…Μετά τις θερμές αέριες μάζες από το Μαρόκο ακολουθούν ψυχρές μάζες από τη Λευκορωσία!

Καλημέρα!Εντυπωσιακή θα είναι η μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες αφού μετά το κύμα ζέστης το οποίο θα κορυφωθεί την Πέμπτη 14/12 ακολουθεί ψυχρή εισβολή με θυελλωδείς βοριάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο και χιόνια στα ορεινά (π.χ Παρνασσός, Πήλιο, Καλάβρυτα , Τρίκαλα Κορινθίας, Μέτσοβο ) και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονία.Επίσης βουτιά θα σημειώσει ο υδράργυρος η οποία σε συνδυασμό με τους ισχυρούς βοριάδες που θα “ξυρίζουν” το κρύο θα είναι τσουχτερό!Ενδεικτικά δείτε που θα φτάσει η θερμοκρασία σε 5 πόλεις…»

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε επίσης:

Κλ. Μαρουσάκης: «Οι υψηλές θερμοκρασίες θα δώσουν την θέση τους σε πολικό κύμα αέρα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This