«Μιλήστε αν μπήκατε στις τουαλέτες» – Τρόμος για το πού μπορεί να έφτασαν τα βίντεο των γυναικών που μπήκαν στο μπάνιο του κομμωτή

Ξεσπά η σύζυγός του: «Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο;»

Must Read

Νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως για την δράση του διεστραμμένου κομμωτή που παρακολουθούσε με κρυφές κάμερες τις πελάτισσες και τις εργαζόμενες που έμπαιναν στο μπάνιο της επιχείρησής του στα Βριλήσσια, προκαλούν σοκ και τρόμο για το που μπορεί να έχει φτάσει το υλικό.

Εργαζόμενη στο κομμωτήριο καταγγέλλει ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα, ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες ακόμα και στο δωμάτιο της θετής του κόρης, έδινε ένα USB σε άνδρα που συναντούσε έξω από το κατάστημα. «Πολλές φορές μέσα στον μήνα έφευγε τρέχοντας και πήγαινε στη γωνία του κομμωτηρίου, σε σημείο που εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε ποιος κύριος είναι και έλεγε πως ανταλλάζει μουσική με κάποιον κύριο που ακούει τζαζ» περιέγραψε η υπάλληλος στον Alpha και πρόσθεσε: «Εμείς αυτό το ακούγαμε πολλά χρόνια. Το λένε και κοπέλες που δούλευαν πολλά χρόνια μαζί του, το επιβεβαιώνουν. Βέβαια, αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχει δει κανείς».

 

Ξεσπά η σύζυγος: «Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο;»

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του κομμωτή η οποία έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ξεσπά έντρομη μετά τις αποκαλύψεις ότι παρακολουθούσε κρυφά τα παιδιά της ακόμα και στο μπάνιο:

«Εάν μπορούσα, θα τον σκότωνα. Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τις κόρες μου με την αγκαλιά μου. Δεν θέλω να τον δω» είπε μα δάκρυα στα μάτια και ψέλλισε: «Μην μου πειράξετε τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου».

Μάλιστα, η ίδια κάλεσε τις γυναίκες που επισκέφτηκαν το κομμωτήριο και μπήκαν στο μπάνιο, να μιλήσουν: «Θέλω να ενωθείτε, να κάνετε καταγγελίες, αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες» ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Πού έχει πάει αυτό το υλικό; Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο;».

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This