«Έχω εθισμό στο πoρνό» – Κρυφές κάμερες και στο δωμάτιο της θετής κόρης του είχε ο ανώμαλος κομμωτής στα Βριλήσσια!

Must Read

Η παρατηρητικότητα μιας εργαζόμενης γυναίκας που είχε πέσει θύμα του ανώμαλου κομμωτή στα Βριλήσσια, αποκάλυψε την δράση του 49χρονου που συνελήφθη από τις αρχές για κρυφές κάμερες και μικροποσότητα κοκαϊνης, μέσα στο κατάστημά του.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 49χρονος που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό σημείο της περιοχής, είχε φτάσει στο σημείο να τοποθετήσει κρυφές κάμερες μέχρι και στο σπίτι όπου ζούσε με την θετή κόρη του, ενώ ο ίδιος ομολόγησε, λέγοντας ότι είναι εθισμένος στο πορνό!

Όλα ξεκίνησαν όταν η μάρτυρας καταγγελίας μπήκε στο μπάνιο του κομμωτηρίου και εντόπισε την εγκατάσταση. Αφού ενημέρωσε την αστυνομία, πραγματοποιήθηκε έφοδος στο κατάστημα, και οι άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψή του και κατέσχεσαν το κινητό και τον υπολογιστή του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και στο σπίτι του κομμωτή όπου αποκαλύφθηκε πόσο αρρωστημένη ήταν η δράση του, αφού βρέθηκαν κρυφές κάμερες στο μπάνιο αλλά και στο δωμάτιο της θετής του κόρης, η οποία μαζί με την μητέρα της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία: «Αποδέχομαι ότι είχαν τοποθετήσει δύο κάμερες και στις δύο τουαλέτες του καταστήματός μου, η χρήση των οποίων έγινε από εμένα διότι ήμουν εθισμένος σε νόμιμο προνογραφικό υλικό το οποίο παρακολουθούσα από σελίδες δικτύωσης και επιθυμώντας να προβώ σε αναπαράστασή τους, τοποθετώντας τις παράνομες κάμερες. Επειδή αναγνωρίζω το πρόβλημά μου επιθυμώ από την πολιτεία να με βοηθήσει με κάποιο ειδικό προκειμένου να το λύσω».

«Θέλω να πληρώσει» λέει η θετή του κόρη

Την ίδια στιγμή, η θετή του κόρη δηλώνει σοκαρισμένη και ζητά την τιμωρία του: «Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία… είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ αλλά νομίζω ότι σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται ακόμα η μητέρα μου, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για ν’ αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη και απλά βρισκόμαστε εναντίον του αυτή τη στιγμή και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της».

Εργαζόμενη στο κομμωτήριο περιέγραψε στην εκπομπή: «Είμαστε όλες σοκαρισμένες, δεν ξέρουμε τι να πούμε. Μία συνάδελφός μου μού έδειξε τις κάμερες την ώρα που βρισκόμασταν μέσα στο μαγαζί, δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Απευθυνθήκαμε στις Αρχές» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η συνάδελφός μου -δουλεύαμε μαζί εκείνη την ημέρα- ξαφνικά έρχεται σοκαρισμένη και μου λέει: “είδα κάτι περίεργο στο κινητό του”. Είχε δει τις κάμερες μέσα από το κύκλωμα που τις παρακολουθούσε από το κινητό του, οπότε κατευθείαν έτρεξε στα μπάνια και ξεκίνησε να ψάχνει. Μόλις μού επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν όντως, πήγα και εγώ η ίδια και το επιβεβαίωσα επίσης. Υπήρχαν εκεί δηλαδή».

Μια άλλη υπάλληλος του 49χρονου τόνισε στην εκπομπή: «Σοκαριστικό. Όταν καταλαβαίνεις ότι έχει βιαστεί η προσωπικότητά σου, η ηθική σου, τα προσωπικά σου δεδομένα, ήταν αρκετά σοκαριστικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This