Υπόθεση Όλιβερ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που κατέθεσε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη!

«Δεν πιστεύω ότι έχει πέσει θύμα αγέλης σκύλων», επιμένει ο κηδεμόνας του

Must Read

Κατατέθηκαν από την Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρο του ιδιοκτήτη του άτυχου Όλιβερ οι φωτογραφίες, για τις οποίες η ίδια έκανε λόγο νωρίτερα σήμερα το πρωί. Τα νέα αυτά στοιχεία για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, προσκομίστηκαν στην Ασφάλεια, με την πλευρά του κηδεμόνα να επιμένει πως εμπλέκεται ανθρώπινος παράγοντας στον θάνατο του χάσκι.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από κάμερα καταστήματος στον κεντρικό δρόμο της Αράχοβας, τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, την ημέρα που προκλήθηκαν τα τραύματα στον Όλιβερ, από τα οποία κατέληξε λίγα 24ωρα αργότερα. Στο καρέ έχουν καταγραφεί οι κινήσεις ενός άντρα που βρίσκεται σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων από τον σκύλο. Μάλιστα, το βλέμμα του είναι στραμμένο προς τον σκύλο που φαίνεται να τον ακολουθεί. Όπως προκύπτει από το υλικό, φοράει κουκούλα, έχει περασμένη φωτογραφική μηχανή στον λαιμό του και κρατάει μια ομπρέλα χωρίς ωστόσο να βρέχει.

Το υλικό σε μορφή βίντεο, που έφερε στο «φως» το protothema.gr, δόθηκε χθες στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ενημερώθηκε ταυτόχρονα ο κηδεμόνας του Όλιβερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπόλοιπα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και περιλαμβάνονται στη δικογραφία εμφανίζουν το άτυχο χάσκι να κάνει βόλτες στην περιοχή.

«Δεν πιστεύω ότι έχει πέσει θύμα αγέλης σκύλων»

«Δεν πιστεύω ότι έχει πέσει θύμα αγέλης σκύλων. Ότι μπορεί να έχει πλησιάσει 2-3 σκυλιά δεν το θεωρώ απίθανο, αλλά να έχει τσακωθεί με αγέλη δεν το πιστεύω», δήλωσε από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, Μιχάλης Φλέγκας, εξηγώντας πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο ανθρώπινος παράγοντας. «Οι δαγκωματίες, το λουράκι του; Η αγέλη σκύλων είχε μαχαίρια στο στόμα και τον κάρφωσαν και του έβγαλαν το λουράκι. Περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε στο παζλ», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχαν ίχνη δαγκώματος πέραν από ένα χτύπημα στο αυτί του αλλά δεν ήταν για δάγκωμα. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα ήθελε να κάνει κακό στον Όλιβερ. Ήταν κύριος με Κ κεφαλαιό. Ήταν ένα άκακο σκυλί, δεν μου είχε κάνει ποτέ κανείς κάποιο παράπονο».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει για αγέλες στην Αράχοβα ο ίδιος απάντησε: «Υπάρχουν αγέλες στην Αράχωβα, υπάρχουν. Αλλά θα πρέπει να διερευνηθεί πώς κυκλοφορούν ενώ κυκλοφορούν παιδάκια. Αν υπάρχουν αγέλες πώς κυκλοφορούσαν ελεύθερες; Πρέπει να το δούμε αυτό».

Δείτε επίσης: Υπόθεση Όλιβερ: Η δικηγόρος του ιδιοκτήτη καταθέτει νέες φωτογραφίες – Τι είπε για την πραγματογνωμοσύνη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This