Σπάτα: «Πήγε άδικα η γυναίκα μου – Έχω τέσσερα παιδιά» – Ξεσπά ο σύζυγος της 52χρονης που σκοτώθηκε στο τρομερό τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρούς μια μητέρα και έναν 18χρονο

Must Read

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 52χρονης που γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε και ένας 18χρονος.

Το τρομερό τροχαίο σημειώθηκε στα Σπάτα, στο ύψος της βόρειας πύλης του αεροδρομίου, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 18χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της 52χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του όταν πιθανόν του έσκασε το λάστιχο, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα δύο θύματα από τα οχήματα που είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

«Πήγε η γυναίκα μου άδικα. Έχω τέσσερα παιδιά, τι θα κάνω; Περίμενε να κάνουμε γάμους» είπε με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας. «Πρέπει να έτρεχε με 180, δεν ξέρω με πόσο έτρεχε» είπε στην κάμερα του Star.

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This