Σοκαριστικό τροχαίο στα Σπάτα: Δύο νεκροί μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Γύρω στα 25 και στα 50 τα δύο θύματα - Έσκασε το λάστιχο του οχήματος που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Must Read

Με αίμα «βάφτηκε» πάλι η άσφαλτος μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:00 στη Λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδος, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου στα Σπάτα.

Για άγνωστη αιτία το ένα όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο. Τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών και δύο άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο. Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα περίπου 25 ετών και μία 50χρονη γυναίκα, η οποία μάλιστα εγκλωβίστηκε και στο αυτοκίνητό της.

Όπως μετέδωσε πάντως ο ΑΝΤ1, φέρεται να έσκασε το λάστιχο του οχήματος που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα περνώντας πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα και γι’ αυτό συνέβη το τροχαίο.

.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι να ανοίξει τελικά ο δρόμος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This