Έβαλε κάμερα στο σπίτι της 18χρονης νοικάρισσάς του για να βλέπει της προσωπικές στιγμές της

Must Read

Σε… πλατό του «Big Brother» φέρεται ότι είχε μετατρέψει το υπνοδωμάτιο της 18χρονης νοικάρισσάς του ένας 60χρονος επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται από την ίδια ότι τοποθέτησε κρυφή κάμερα πάνω από το κρεβάτι της για να παρακολουθεί σε… live μετάδοση τις ερωτικές επιδόσεις της.

Σύμφωνα με την Espresso, που δημοσίευσε το σχετικό ρεπορτάζ αρχή της πικάντικης ιστορίας τοποθετείται περίπου στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Η πρωτοετής φοιτήτρια, που έψαχνε εναγωνίως να νοικιάσει ένα διαμέρισμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είδε το σπίτι που νοίκιαζε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο 60χρονος μέτοχος γνωστής εταιρίας ένδυσης. Βλέποντας την όμορφη 18χρονη, ο μεσήλικας επιχειρηματίας έσπευσε να τη δελεάσει, ζητώντας της αρκετά χαμηλό τίμημα για να της νοικιάσει το διαμέρισμα, και η φοιτήτρια, για να μη χάσει το… κελεπούρι, δέχθηκε αμέσως.

Όμως, λίγο καιρό αργότερα, η ζωή της θα αναστατωνόταν, καθώς θα διαπίστωνε έντρομη ότι ένα αόρατο «μάτι» παραβίαζε καθημερινά την ιδιωτικότητά της! Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, κάποια στιγμή η 18χρονη αντιλήφθηκε ότι πάνω από το κρεβάτι της εξείχε ένα εξάρτημα, που ήταν τοποθετημένο μέσα στον τοίχο. Αμέσως κάλεσε τον ιδιοκτήτη στο διαμέρισμα για να τον ρωτήσει για το ύποπτο αντικείμενο που είχε εντοπίσει και να της εξηγήσει τι ακριβώς ήταν.

Της πούλησε «φούμαρα»

Ο 60χρονος επιχειρηματίας πήγε στο διαμέρισμα και προσπάθησε να καθησυχάσει τη νοικάρισσα, διαβεβαιώνοντάς την ότι πρόκειται για εξάρτημα από σύστημα συναγερμού.

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα δεν πείστηκε και κάλεσε έναν γνωστό της, που γνώριζε από ηλεκτρολογικά, για να εξετάσει το περίεργο αντικείμενο. Εκείνος διαπίστωσε ότι ο επιχειρηματίας είχε πουλήσει «φούμαρα» στη φίλη του, καθώς δεν επρόκειτο για εξάρτημα συστήματος συναγερμού, αλλά για κρυφή κάμερα, που δεν κατέγραφε ήχο, αλλά «έπιανε» την παραμικρή κίνηση εικόνας, ακόμα και με κλειστά φώτα!

Μπροστά στο ενδεχόμενο ο άνθρωπος που της νοίκιαζε το σπίτι να ήταν ένας κοινός ηδονοβλεψίας, ο οποίος είχε τοποθετήσει μέσα στο υπνοδωμάτιό της κάμερα για να «ρουφάει» καρέ καρέ κάθε προσωπική της στιγμή, η κοπέλα ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ωστόσο, ανέκτησε την ψυχραιμία της και έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων.

Ύστερα από αυτό, οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τον 60χρονο, που δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, με αποτέλεσμα να προσέλθει ο ίδιος στο Τμήμα λίγες ημέρες αργότερα για να δώσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αρνήθηκε ότι υπήρχε κάμερα στο διαμέρισμα, όμως υποστήριξε πως δεν βρισκόταν σε λειτουργία. Η κάμερα κατασχέθηκε και εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This