Εφιάλτης για 22χρονη στην Θεσσαλονίκη: 60χρονος είχε γίνει η «σκιά» της – Της έστελνε και μηνύματα

Η κοπέλα ενημέρωσε την σύζυγό του άνδρα - Νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες σε ψυχιατρική κλινική

Must Read

Την ζωή εφιάλτη είχε κάνει ένας 60χρονος σε μια κοπέλα 22 ετών από την Θεσσαλονίκη καθώς τους τελευταίους δύο μήνες την ακολουθούσε παντού, όπου και να πήγαινε!

Η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε άλλο και προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του ανώμαλου ο οποίος συνελήφθη και σύντομα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των δικαστών του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 60χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή με επιμονή παρακολούθηση (κατ’ εξακολούθηση) και παράνομη οπλοφορία, επειδή κατείχε ένα κοπίδι.

Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο άνδρας ήταν θαμώνας στο καφέ όπου εργάζεται, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως κατήγγειλε, άρχισε να της στέλνει μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να την παρακολουθεί, περιμένοντάς την έξω από το σπίτι της, αλλά και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει εάν δεν συναντηθούν.

Κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ότι δεν απειλεί και δεν κυνηγάει κανέναν, ενώ για τον χαρτοκόπτη που βρέθηκε στην κατοχή του είπε ότι έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι και ξέχασε να τον αφήσει.

Πηγές αναφέρουν ότι πριν προχωρήσει στην καταγγελία η νεαρή είχε ενημερώσει την σύζυγό του 60χρονου και ο άνδρας νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες σε ψυχιατρική κλινική μετά από σχετική εξέταση. Ωστόσο, όταν βγήκε συνέχισε να κάνει δύσκολη την ζωή της νεαρής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This