Aνήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια άνδρα που έκανε τζόκινγκ στου Ζωγράφου – Τους ήταν παντελώς άγνωστος!

Κυκλοφορούν ελεύθεροι όπως και άλλοι στυγνοί και αδίστακτοι κακοποιοί

Must Read

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μάς καθησυχάζει για τα μέτρα αστυνόμευσης και ασφάλειας των πολιτών, εντούτοις η βία και η παραβατικότητα καλά κρατεί. Εγκληματίες, μάλιστα, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς επιτίθενται και ξυλοκοπούν αδιακρίτως ακόμη και αγνώστους. Ωστόσο, κυκλοφορούν ελεύθεροι, βρίσκονται ανάμεσά μας!

Ένα εξοργιστικό και συγχρόνως εξόχως ανησυχητικό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην συνοικία του Ζωγράφου: ένας άνδρας έκανε αμέριμνος τζόγκινγκ στην οδό Ούλοφ Πάλμε, όταν τρεις νεαροί άνδρες τον πλησιάζουν, τον ρίχνουν στο κράσπεδο, και αρχίζουν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσούν ανηλεώς. Όπως έγινε γνωστό, το θύμα δεν γνώριζε καν τους δράστες.

Η πρωτοφανής αγριότητα των τριών κουκουλοφόρων κατεγράφη σε κάμερες ασφαλείας. Πρόκειται για ξεκάθαρη απόπειρα δολοφονίας, οι άνδρες τον χτυπούν στο κεφάλι και φαίνεται ότι δεν μπορεί να αμυνθεί. Και όμως κυκλοφορούν ελεύθεροι, όπως και άλλοι στυγνοί και αδίστακτοι κακοποιοί!

Ας μας απαντήσουν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πόσο, τελικά, ασφαλείς είμαστε; Ή καλύτερα, πόσο κινδυνεύουμε;

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This