Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης

Σφίγγει ο κλοιός της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Στην ταυτοποίηση των δραστών της χθεσινής αιματηρής επίθεσης κατά τριών ατόμων στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι προχώρησαν οι Αρχές, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως και οι τρεις τους είναι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πρόκειται για μπράβους οι οποίοι φέρονται να είναι άτομα αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Μάλιστα, ο ένας από τους άνδρες που επέβαιναν στο τζιπ χρώματος ανθρακί, το οποίο και αναζητείται, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του ατόμου που σκότωσε έναν 39χρονο υδραυλικό τον Μάρτιο του 2023 σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Αποκαλυπτική, στο μεταξύ, είναι η κατάθεση ενός εκ των τριών τραυματιών, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν λίγο πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. «Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι, όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας “ε, τι κάνεις;”. Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να “προκαλέσει” τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε».

^
Σύμφωνα, εξάλλου, με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εξετάζουν και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στο οποίο διακρίνεται η διαδρομή του τζιπ, καθώς και η στιγμή των πυροβολισμών. Οι αρχές γνωρίζουν και τις πινακίδες του πολυτελούς οχήματος και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα φαίνεται πως είναι ενοικιασμένο.

«Όταν γενικεύτηκε η σύρραξη έβγαλε ένα πιστόλι παλάμης και άρχισε να πυροβολεί στα πρόσωπα. Πρέπει να πέσανε τέσσερις πυροβολισμοί. Χθες με κάλεσε ένας φίλος, θείος των παιδιών. Του είπα “δώσε μου το τηλέφωνο να μιλήσω, γιατί είναι περίεργο όλο αυτό για μία παρεξήγηση να βγάζει ο άλλος πιστόλι στον δρόμο. Θα τους βρούμε αυτούς”» τόνισε ο πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργος Καλιακμάνης.

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This