Τραγωδία με νεκρό 29χρονο αστυνομικό σε κινηματογραφική καταδίωξη: Διασωληνωμένος στο 401 ο δεύτερος αστυνομικός

Σοκάρουν οι εικόνες από τον τόπο της δυστυχήματος. Η κατεστραμμένη μοτοσικλέτα και οι νέες πληροφορίες ότι ο ένας εκ των δραστών που έχει συλληφθεί είναι Ρομά από τη Νίκαια

Must Read

Πατρινός είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 29χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Αθηνών – Κορίνθου.

Αρχικά, δύο άνδρες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Θριάσιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  μετά από κινηματογραφική καταδίωξη. Ο ένας από τους δύο δεν άργησε να καταλήξει, ενώ ο δεύτερος άνδρας χαροπαλεύει διασωληνωμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείοΣοκαριστική είναι η εικόνα της κυριολεκτικά διαλυμένης μηχανής του 29χρονου αστυνομικού, η οποία έπεσε πάνω σε περιπολικό, αλλά και οι πληροφορίες ότι ο άτυχος 29χρονος εκσφενδονίστηκε 60 μέτρα!

 

Τα δεδομένα που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο ότι, ο οδηγός του ενός από τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα άλλαξε απότομα κατεύθυνση, προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που συμμετείχε στην καταδίωξη, να πέσει πάνω σε περιπολικό. 

 

 

 

Ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στην καταδίωξη εκσφενδονίστηκε 60 μέτρα! Μάλιστα, κατάγεται από την Πάτρα. Την οικογένειά του ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή. H οικογένεια έχει ακόμη έναν γιο αστυνομικό.

 

 

Η θανατηφόρα καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.  

 

Μπαλάσκας: «Γιατί μπήκαν κάμερες; Περιμένουμε… – Πενθεί το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.»

Μαυροειδάκος: «Θρηνούμε έναν 29χρονο ειδικό φρουρό»

Και ο Στράτος Μαυροειδάκος γ.γ. αστυνομικών και ειδικών φρουρών αναφέρθηκε στη νέα τραγωδία στην ελληνική αστυνομία με τον νεκρό αστυνομικό μετά από καταδίωξη στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου. «Πρόκειται για ένα δύσκολο πρωινό για την οικογένεια της αστυνομίας και της ομάδας ΔΙΑΣ», δήλωσε ο κ. Μαυροειδάκος. «Το ένα περιπολικό που ακολουθούσε προσπάθησε να τους αποφύγει και οι συνάδελφοί μου έχουν εκτραπεί» δήλωσε εκτιμώντας ότι είχαν αναπτύξει υψηλή ταχύτητα. «Για κάποιους αυτά τα περιστατικά μπορεί να είναι απλώς νούμερα όμως για εμάς που ξέρουμε τι γίνεται και ξέρουμε τι αγώνα κάνουν τα παιδιά στην Άμεση Δράση και στην Ομάδα Δίας. Προσπαθούμε πάντα να τους στηρίζουμε αλλά απ’ ότι φαίνεται η Πολιτεία είναι απούσα» πρόσθεσε εμφανώς αγανακτισμένος από την θλιβερή είδηση του θανάτου ενός νεαρού αστυνομικού. «Αυτό που μας ενδιαφέρει (ως ομοσπονδία) είναι να θωρακίσουμε τους συναδέλφους μου να μην είναι αναλώσιμοι. Είναι δύσκολες στιγμές. Δεν ξέρω τι πρέπει πια να κάνουμε πλέον ως συνδικαλιστές για να καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν άνθρωποι έξω για να προστατεύσουν τους άλλους και δεν έχουν καμία δίκαιη αντιμετώπιση». Μιλώντας για τους Ρομά, που φαίνεται να εμπλέκονται σε αυτή την φονική καταδίωξη, ο κ. Μαυροειδάκος δήλωσε ότι «η Πολιτεία πρέπει να κάνει κάτι και να τους σταματήσει γιατί δεν μπορούν να βρίσκουν συνέχεια τους ίδιους».

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This