Σαν σήμερα πριν 13 χρόνια πέθανε η Τασσώ Καββαδία αλλά η Φίνος Φιλμ δεν την ξέχασε ποτέ

Η αείμνηστη «κακιά» του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 90 της χρόνια

Must Read

Η Τασσώ Καββαδία έφυγε από τη ζωή στις 18 Δεκεμβρίου 2010 σε ηλικία σχεδόν 90 ετών. Ήταν η ηθοποιός που συνέδεσε το όνομά της με τους ρόλους της “κακιάς” ένα χαρακτηριστικό που δεν είχε καμια σχέση με την πραγματική της προσωπικότητα.

Η Φίνος Φιλμ τη θυμάται σήμερα ανήμερα του θανάτου της και την τιμά με ένα ποτ πουρί σκηνών από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε: «Όλγα Αγάπη μου», «Ιστορία μιας Ζωής», «Το Κλωτσοσκούφι», «Η Στεφανία», «Κοινωνία Ώρα Μηδέν», «Πολύ Αργά για Δάκρυα» και «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα».

Όπως θα έλεγε και η ίδια, το βίντεο αυτό είναι οπωσδήποτε “της τάξεώς της”.

Στη λεζάντα της ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της η εταιρεία παραγωγής γράφει: «Με φυσική ευγένεια και ξεχωριστή φυσιογνωμία, η Τασσώ Καββαδία δημιούργησε το δικό της προσωπικό στυλ, με το οποίο θα μείνει για πάντα στη συλλογική μνήμη. Η υψηλή υποκριτική της ικανότητα, η θεατρική της παιδεία και το καθηλωτικό της βλέμμα αποτέλεσαν το διαβατήριο για μία γεμάτη και δημιουργική καριέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This