Σύζυγος ομογενούς φέρεται ότι αυτοκτόνησε, αφού σκότωσε τα δύο παιδιά της λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του άντρα της!

Αρχαία τραγωδία στο μακρινό Τορόντο

Must Read

Βγαλμένο από αρχαία ελληνική τραγωδία μοιάζει αυτό που συνέβη στην οικογένεια ομογενούς στον Καναδά, καθώς η σύζυγός του φέρεται ότι αυτοκτόνησε, αφού πρώτα σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά τους, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του από καρκίνο.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας (Constantine «Costa» Collias), όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», έχασε τη σύντομη μάχη με την επιθετική λευχαιμία την 1η Δεκεμβρίου και μία εβδομάδα αργότερα έγινε η κηδεία του στο Τορόντο του Καναδά.
Ο ομογενής άφησε πίσω του τη σύζυγό του Βανέσα Κόλλια και τους γιους τους, τον πεντάχρονο Γιάννη και τον τετράχρονο Μίμη.

Η Βανέσα αποχαιρέτησε κατασυγκινημένη τον σύζυγό της στο GoFundMe, ενώ παράλληλα εξέφραζε την αγωνία της που θα μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά τους.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής τα τηλέφωνα της αστυνομίας του Τορόντο «έσπασαν» από γείτονες του ζευγαριού που ενημέρωναν ότι μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι στη λεωφόρο Γκλάμοργκαν. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη Βανέσα βαριά τραυματισμένη και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οταν προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα της οικογένειας του Κώστα Κόλλια, βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη και χρειάστηκε να τη σπάσουν. Τους περίμενε ένα φριχτό θέαμα, καθώς βρήκαν νεκρούς τον Γιάννη και τον Μίμη. Ο αρχηγός της μονάδας ανθρωποκτονιών του Τορόντο Τέρι Μπράουνι δήλωσε χθες ότι τα δύο αγόρια δεν έφεραν στο σώμα τους σημάδια από τραύματα. Επιβεβαίωσε δε ότι η γυναίκα που βρέθηκε στο έδαφος πολύ σοβαρά τραυματισμένη είναι η μητέρα τους Βανέσα που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, αναμένεται να επιζήσει από την πτώση.

Ο επιθεωρητής Μπράουνι πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει ακόμη με σιγουριά με ποιον ακριβώς τρόπο πέθαναν τα δύο μικρά παιδιά. Τόνισε ότι η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας, αλλά παράλληλα θεωρεί τον θάνατό τους ύποπτο. Αυτό σημαίνει πως η καναδική αστυνομία πιστεύει ότι το πιο πιθανό είναι ο Γιάννης και ο Μίμης να δολοφονήθηκαν. Οσον αφορά την πτώση της μητέρας τους, ο Μπράουνι σχολίασε πως δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα. Παράλληλα απέκλεισε την πιθανότητα να την έσπρωξε κάποιος για να πέσει, καθώς δεν βρέθηκε ούτε μία ένδειξη ότι στο διαμέρισμα ήταν και κάποιος άλλος ενήλικος εκτός από τη Βανέσα, υποδεικνύοντας ότι η γυναίκα μάλλον αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This