Λυγγερίδης: «Καμία σχέση με τα επεισόδια, έχω στοχοποιηθεί» – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

Υποστήριξε πως τον κακοποίησαν οι αστυνομικοί για να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Must Read

Καμία συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο στου Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό από ναυτική φωτοβολίδα του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη δεν είχε, όπως ισχυρίστηκε, ο μάνατζερ γνωστού τράπερ.

Ο κατηγορούμενος που ήταν ανάμεσα στους 67 συλληφθέντες και φέρεται ως ένα από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης γνωστότερος με το προσωνύμιο ΟΜΛΕ κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.




Σύμφωνα με το documentonews.gr, στη διάρκεια της απολογίας του ανέφερε πως δεν μετέφερε εκρηκτικά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια των επεισοδίων αλλά εκείνη την ημέρα πήγε στο γήπεδο του Ολυμπιακού για να πάρει το πανό της περιοχής του. Το μοιραίο βράδυ υποστήριξε πως δεν παρακολούθησε τον αγώνα ούτε συμμετείχε στα επεισόδια, αλλά κρέμασε το πανό και αποχώρησε.

Επίσης είπε πως «έχω σταματήσει να έχω σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού από το 2022.Παλιότερα ήμουν σε σύνδεσμο και πήγαινα στις συναντήσεις των οργανωμένων, αλλά από το 2022 έχω σταματήσει να πηγαίνω σε συνδέσμους».




Ο μάνατζερ υποστήριξε πως έχει στοχοποιηθεί από παλιά επειδή πήγαινε σε συνδέσμου και γι’αυτό κατηγορείται ενώ ανέφερε οι αστυνομικοί τον «κακοποίησαν» και ήθελαν να «τον βάλουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων».

«Εγώ έχω φτάσει σε αυτή τη θέση, γιατί έχω στοχοποιηθεί από παλιά που πήγαινα στους συνδέσμους. Δεν είχα ποτέ πρόθεση να κάνω κακό σε κανέναν πόσο μάλλον για μία ομάδα ποδοσφαίρου. Μετά της 10-12-2023 με πήραν από το σπίτι μου με βία οι αστυνομικοί και με κράτησαν για 12 ώρες. Με κακοποίησαν σωματικά, επιφυλάσσομαι να προσκομίσω έγγραφα. Ήθελαν να με βάλουν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να πω ψέματα, όπως τώρα άλλοι λένε για εμένα. Μπορώ να το αποδείξω αυτό με μάρτυρες που τους χτύπησαν για να τους αναγκάσουν να με κατηγορήσουν» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο «ΟΜΛΕ» είναι διαπιστευμένος και εμφανίζεται ως ένας από τους ανθρώπους που δίνουν εντολή για την έναρξη των επεισοδίων ενώ άλλες συμμετέχει στις πράξεις. Σε περιπτώσεις έχει εφοδιάσει οπαδούς του Ολυμπιακού με πολεμοφόδια τα οποία χρησιμοποιούν σε επιθέσεις, ενώ εμφανίζεται να έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στο Δήμο Πειραιά για δύο μήνες το 2023.

Το βράδυ του τραυματισμού του Λυγγερίδη  το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να μοίρασε πολεμοφόδια σε συγκεντρωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, μαζί με τον φερόμενο ως αρχηγό και στη συνέχεια «τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν…, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις».

Δείτε επίσης:

Συγκίνηση στον αγώνα μπάσκετ προς τιμήν του Γιώργου Λυγγερίδη – Με δάκρυα στα μάτια η οικογένειά του

Υπόθεση Λυγγερίδη: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης – 12 κατηγορούμενοι στην φυλακή μέχρι τώρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This