Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ νηπιαγωγείο στην Θεσσαλονίκη

Τι ζήτησαν οι μικροί μαθητές από τον Άη Βασίλη

Must Read

Ένα νηπιαγωγείο αποκομμένο και αφημένο στην τύχη του…

Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ εξάλλου έχει μείνει εδώ και δύο μήνες το 102ο (Προκάτ) Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στο Ντεπώ…

Η απόφαση της Σχολικής Επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης να αλλάξει πάροχο δίχως να εξασφαλίσει ότι το σχολείο δεν θα μείνει ξεκρέμαστο επικοινωνιακά, δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία του. Και φυσικά προκάλεσε την λογική αγανάκτηση των γονέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπεγράφη σύμβαση για αλλαγή παρόχου και τοποθετήθηκε από το ΣΥΖΕΥΞΙΣ… ένα άδειο κουτί. Πριν από δύο μήνες, ο παλιός πάροχος προχώρησε σε φραγή και διακοπή των υπηρεσιών του, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τηλέφωνα και διαδίκτυο. Οι γονείς δεν έχουν άμεσο τρόπο επικοινωνίας με το σχολείο και επίσης προγράμματα, παρουσιάσεις και οποιαδήποτε άλλη σχολική δραστηριότητα απαιτεί χρήση του διαδικτύου γίνεται με εμπόδια. Τα παιδιά ζήτησαν από τον Άη Βασίλη (αλλά και τον δήμαρχο)… τηλέφωνο και ίντερνετ, όπως είπαν οι εκπαιδευτικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This