Το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε στην καταδίωξη του Ασπροπύργου

Σε σοβαρή κατάσταση ο συνάδελφός του

Must Read

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας μετά τον τραγικό θάνατο του 29χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Και ενώ συγγενείς και φίλοι ετοίμαζαν γλέντι για τη γιορτή του αδικοχαμένου Χρήστου, σήμερα, Τετάρτη 20/12, θα τον κηδέψουν και θα τον αποχαιρετήσουν στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών. Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού θα τελεστεί στις 14:00 το μεσημέρι, με την οικογένεια και τη σύντροφό του να μην μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του. «Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την Aστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…», περιέγραψε ο πονεμένος πατέρας του αστυνομικού.

 

 

Την ίδια ώρα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων στα δύο οχήματα. Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή της Νίκαιας και κατέληξε στον Ασπρόπυργο μετά από σήμα για κλοπή αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ενός από τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα άλλαξε απότομα κατεύθυνση, με σκοπό να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα το περιπολικό που ακολουθούσε να πατήσει απότομα φρένο και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, που ακολουθούσε, να πέσει επάνω του. Ο διάλογος των αστυνομικών μετο κέντρο μετά το δυστύχημα συγκλονίζει.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα του 20χρονου, που συνελήφθη, επέβαινε ακόμη ένα άτομο το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο δεύτερο ήταν δύο 17χρονοι που έχουν ταυτοποιηθεί. Παράλληλα, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην καταδίωξη. Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This