Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Ντυμένος γαμπρός κηδεύεται ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Πλήθος συναδέλφων του στην εκκλησία - Μοίρασαν κουφέτα

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια και ανείπωτο πόνο οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, Χρήστο Κουρουνιώτη που έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού τελέστηκε στην Πάτρα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, παρουσία πολλών συναδέλφων του από την ΕΛ.ΑΣ.

Η εκκλησία ήταν γεμάτη από στεφάνια και κουφέτα για τον 29χρονο που δεν πρόλαβε να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και οδηγείται ντυμένος γαμπρός στην τελευταία του κατοικία.

pelop.gr

Καταρρακωμένοι οι γονείς του αστυνομικού που έπεσε στο καθήκον, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν μέσα σε μια στιγμή τον αγαπημένο τους Χρήστο. Υποβασταζόμενη η μητέρα του, είχε στο πλευρό της τον μεγαλύτερο γιο της, επίσης αστυνομικό.

newsit.gr
newsit.gr

Σύμφωνα με το pelop.gr, το παρών στην κηδεία έδωσαν οι Γιάννης Οικονόμου και Κώστας Κατσαφάδος, όπως επίσης και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος μαζί με τον Στράτο Μαυροειδάκο, πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών.

pelop.gr
pelop.gr

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This