Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια καταδίωξη στον Ασπρόπυργο όπου σκοτώθηκε ο 29χρονος αστυνομικός 

Βίντεο με τα αυτοκίνητα που κυνηγούσε ο 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ

Must Read

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε o Alpha διακρίνονται τα δύο ύποπτα οχήματα στο 14ο χιλιόμετρο προς Κόρινθο. Ακολουθούν ένα περιπολικό και πίσω από αυτό η μοιραία μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ. Λίγα μέτρα πιο κάτω, τα οχήματα των υπόπτων που νωρίτερα είχαν κλέψει τα αυτοκίνητα από τη Νίκαια, κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς και τελικά συγκρούονται μεταξύ τους. Το περιπολικό πρόλαβε να σταματήσει, ωστόσο η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 29χρονος Χρήστος Κουρουνιώτης δεν πρόλαβε να φρενάρει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα της ΕΛΑΣ.

 

Ο Χρήστος έχασε τη ζωή του μόλις στα 29 του χρόνια και ο δεύτερος αναβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση,  με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι το παιδί τους είχε τραυματιστεί σοβαρά, και την ώρα που μεταφέρονταν με περιπολικό στην Αθήνα πληροφορήθηκαν ότι ο γιος τους είναι νεκρός.

 

 

 

Σημειώνεται ότι, ο αδελφός του 29χρονου είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία, στην Αχαΐα. Η οικογένεια του 29χρονο διαμένει στα Δεμένικα Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά στο αντίθετο ρεύμα κάτι που καταδεικνύει και τη σφοδρότητα του τροχαίου.

 

 

Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να ανταποκριθεί τόσο στην πανδημία βίας και παραβατικότητας, που μαστίζει το δυτικό κόσμο, όσο και στη δυσπιστία μέρους της κοινωνίας απέναντι στο αστυνομικό έργο. Με απόλυτη υπηρεσιακότητα και αυταπάρνηση προσφέρουν πολλά, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας και αξίζουν καθολικής αναγνώρισης και στήριξης» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του για την ανύποπτη τραγωδία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία με νεκρό 29χρονο αστυνομικό σε κινηματογραφική καταδίωξη: Διασωληνωμένος στο 401 ο δεύτερος αστυνομικός

Και άλλος τραυματισμός αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη! Η οργισμένη ανάρτηση του προέδρου των ένστολων της πόλης

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This