Και άλλος τραυματισμός αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη! Η οργισμένη ανάρτηση του προέδρου των ένστολων της πόλης

Πληθαίνουν τα σχετικά περιστατικά το τελευταίο διάστημα και οι ένστολοι δεν έχουν τα βασικά!

Must Read

Ανησυχία προκαλεί ο τραυματισμός ενός ακόμη αστυνομικού, ευτυχώς ελαφρά, σε περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το OPEN, ο ένστολος κλήθηκε να πάει σε σπίτι στην Συμμαχική Οδό, σε καταυλισμό Ρομά,  μαζί με συναδέλφους του καθώς υπήρξε ενημέρωση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο με περιπολικό και μπήκε μέσα στο σπίτι για έλεγχο. Στην προσπάθειά του να περάσει χειροπέδες σε ένα άτομο υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο δράστης ή οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και αναζητούντα.

Στη συνέχεια ο ένστολος μεταφέρθηκε  424 Στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως διαπιστώθηκε είχε εξάρθρωση ώμου και τοποθετήθηκε γύψο.

Το περιστατικό έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τσαϊρίδης ανεβάζοντας και φωτογραφία του τραυματισμένου αστυνομικού.

Όπως τόνισε πριν από λίγες μέρες υπήρξε ακόμη ένας τραυματισμός αστυνομικού, ευτυχώς και πάλι ελαφρά. Μάλιστα, επεσήμανε πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι και πολίτες καλούσαν το 100 για να έρθει!

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε τον τραυματισμένο αστυνομικό:

 

Δείτε επίσης:

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου

Υπόθεση Βοιωτίας: Ο αστυνομικός προσπάθησε να κάψει την πρώην του προτού την μαχαιρώσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This