Αράχοβα: «Γνωστός στις αρχές ο δράστης, τον ξέρει και η τοπική κοινωνία, αν δεν συλληφθεί, θα πω το όνομά του», λέει η Μάρθα Πουλτίδου

«Υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες στην κακοποίηση» είπε

Must Read

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν να έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης που κακοποίησε βάναυσα το χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, Μάρθα Πουλτίδου.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm, το όνομα του δράστη είναι γνωστό είναι στις αρχές.

Παράλληλα είπε πως οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν ποιος βασάνισε το τετράποδο και πως υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες της κακοποίησης.

Δείτε βίντεο:

 

«Προφανώς υπήρχαν μάρτυρες εξ’ όσων γνωρίζουμε εμείς. Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχουν εμείς όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα το τραβήξουμε μέχρι το τέρμα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Πουλτίδου είναι πεπεισμένη πως το χάσκι βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και δεν υπήρξε θύμα αγέλης άγριων ζώων.

Δείτε βίντεο:

Καταλήγοντας, είπε πως αν δεν συλληφθεί ο δράστης η ίδια θα βγει και θα πει δημόσια το όνομά του χωρίς να φοβάται τις συνέπειες.
«Εγώ έχω πει, εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Με όποιο κόστος. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This