Ιατρικά λάθη καταγγέλλει η οικογένεια του Νίκου Φλωρινιώτη: Η ελιά που έγινε καρκίνος, η βιοψία που δεν έγινε και ο φάκελος που χάθηκε

Για ιατρική αμέλεια μιλά η αδερφή του Άννα Φλωρινιώτη

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η showbiz από τον χαμό του Νίκου Φλωρινιώτη, έξι μήνες μετά από τον θάνατο του πατέρα του. Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, έχοντας χάσει τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 39 ετών.

Η οικογένειά του που στεκόταν φύλακας άγγελος στο πλευρό του δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική κατάληξη. Η μητέρα του και η αδερφή του Άννα Φλωρινιώτη παραμένουν σε κατάσταση σοκ, την ώρα μάλιστα η οικογένεια καταγγέλλει ιατρικά λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν σε λάθος διάγνωση για την υγεία του Νίκου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, η οικογένεια Φλωρινιώτη μιλά για αμέλεια του πρώτου γιατρού που εξέτασε τον Νίκο, πριν από πέντε χρόνια. Ο ίδιος παρατήρησε ότι είχε εμφανιστεί μια κρεατοελιά στον ώμο του, η οποία άρχισε να τον ενοχλεί και να αιμορραγεί. Ο γιατρός μίλησε για λίπωμα και ήταν καθησυχαστικός. Στη συνέχεια, ο Νίκος Φλωρινιώτης επισκέφθηκε και δεύτερο γιατρό, ο οποίος έκανε την ίδια διάγνωση. Ο τραγουδιστής αποφάσισε να προχωρήσει σε αφαίρεση, ωστόσο σύμφωνα με την οικογένειά του, ο γιατρός  δεν έστειλε δείγμα για ιστολογική εξέταση. Όπως καταγγέλλει η αδερφή του, η απάντηση που έδωσαν στον Νίκο, ήταν ότι χάθηκε ο ιατρικός του φάκελος.

«Γίνανε πολλά λάθη στην αρχή. Βγάλανε μια ελιά και δε τη στείλανε για βιοψία. Αυτό είναι τραγικό. Δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το πράγμα, για την ελιά. Ήταν μια ελιά στον ώμο και δε τη στείλανε για βιοψία. Δε μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δημιουργήθηκε μια κύστη εκεί, έγινε λίπωμα, για το οποία πάλι δε με είχε ενημερώσει ο αδερφός μου. Μου είπε ότι έβγαλε ένα λίπωμα και πήγε να το βγάλει. Πήγε σε κρατικό νοσοκομείο, του το αφαίρεσαν, και το κάνανε βιοψία. Του είπαν να πάει σε δυο εβδομάδες να πάρει τα αποτελέσματα. Φοβόταν να πάει, τον είχαμε φάει. Πήγε να πάρει τη βιοψία ένα μήνα μετά, αλλά του είπαν ότι δεν έβρισκαν τίποτα. Είχε χαθεί. Μετέπειτα έμαθα ότι είχε γίνει πολλές φορές αυτό» δήλωσε στο Πρωινό η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Μιλώντας στο Tlive, o αδελφός του, Σάββας Φλωρινιώτης περιέγραψε: «Η ελιά ήταν στον ώμο. Όταν ταξίδευε και πήγαινε στη Γερμανία, απλά έβαζε την τσάντα πάνω και μάτωνε. Τον ενοχλούσε δηλαδή και μου είπε ότι θα την αφαιρέσει. Θορυβηθήκαμε. Όπως είχε πει, είχε μελάνωμα. Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε επισκεφθεί πολλούς γιατρούς, με τους δύο πρώτους να κάνουν λόγο για λίπωμα. Ρωτούσε μάλιστα αν επείγει να αφαιρεθεί και εκείνοι – σύμφωνα με δικούς του ισχυρισμούς – απαντούσαν αρνητικά και ότι δε χρειάζεται να αγχώνεται. Τελικά αφαιρέθηκε αλλά βιοψία δεν έγινε ποτέ».

 

Σταδιακά, ο Νίκος Φλωρινιώτης έχανε βάρος και άρχισε να εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα. Αφού επισκέφθηκε και τρίτο γιατρό, ενημερώθηκε ότι έπασχε από μεταστατικό μελάνωμα, που είχε πλέον προχωρήσει σε κεφάλι και λεμφαδένες.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του Νίκου Φλωρινιώτη θα τελεστεί την Παρασκευή στις 22 Δεκεμβρίου. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This