Νέα επιτυχία για τον Αλέξη Κούγια: Μετά τον Φουρθιώτη, ο Ολυμπιακός! 

Must Read

Ο Δεκέμβρης που διανύουμε, αποδεικνύεται ο μήνας των μεγάλων επιτυχιών για τον κορυφαίο ποινικολόγο. Επιστέγασμα της αναγνώρισης της επιστημονική του επάρκειας και της αδιάλειπτης παρουσίας του τόσο στους «ναούς της Θέμιδος», όσο και στον δημόσιο βίο.

Στις 8 Δεκεμβρίου λοιπόν, ανακοινώθηκε η αποκλειστική συνεργασία του Αλέξη Κούγια με τον γνωστό πρώην παρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη. Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου του κυρίου Κούγια, με δήλωση του παρουσιαστή, την οποία υπογράφει ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο κος Μένιος Φουρθιώτης απευθύνθηκε στον επικεφαλής του γραφείου μας, Αλέξιο Κούγια, προς τον οποίο έδωσε την εντολή όπως, μαζί με τον συνάδερφο, Δικηγόρο Αθηνών, Νικόλαο Αναγνωστόπουλο, αναλάβουν όλες τις υποθέσεις ποινικού και αστικού ενδιαφέροντος που εκκρεμούν ενώπιον των ελληνικών Δικαστηρίων.

Στο δικηγορικό μας γραφείο παρεδόθησαν φάκελοι, κυρίως οικονομικών απαιτήσεων του κου Φουρθιώτη από διάφορους οφειλέτες.

Κατόπιν των ως άνω, δηλώνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι, κατόπιν εξουσιοδοτήσεως, είμαστε οι μόνοι πληρεξούσιοι και αντίκλητοι δικηγόροι και δεν τον εκπροσωπεί κανένας άλλος συνάδερφος.

Για οποιονδήποτε θέλει το οποιοδήποτε θέμα και τον αφορά, παρακαλώ πολύ να επικοινωνεί στα email και τις διευθύνσεις των γραφείων μας και να μην απευθύνεται στον ίδιο».

Ο Αλέξης Κούγιας, στο πλευρό του Μένιου Φουρθιώτη

Ο Αλέξης Κούγιας και στον Ολυμπιακό!

 

Ο Δεκέμβρης όμως, αποδεικνύεται μήνας θριάμβου για τον κορυφαίο ποινικολόγο. Λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Φουρθιώτη, έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Αλέξιο Κούγια, ο οποίος αναλαμβάνει Νομικός Σύμβουλος της ομάδας μας.

Ο κύριος Κούγιας θα είναι και εκπρόσωπος της ομάδας μας στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου».

Διπλή επιτυχία λοιπόν η οποία έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι πραγματικός συλλειτουργός της δικαιοσύνης, προσηλωμένος στο μέλλον, πλήρως απαλλαγμένος από τα δεσμά του παρελθόντος. 

Για του λόγου το ασφαλές, δείτε τι έλεγε ο Αλέξης Κούγιας για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το αντίστροφο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This