Συμμορία στήνει καρτέρι σε διανομείς, τους απειλεί με μαχαίρι και τους ληστεύει!

Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον τρόπο δράσης τους

Must Read

Φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους οι διανομείς στην βορειοανατολική Αττική καθώς μια συμμορία τους στήνει καρτέρι και τους απειλεί για να τους αρπάξει όσα λεφτά έχουν πάνω τους.

Η δράση της σπείρας, η οποία αποτελείται από μόλις δύο άτομα, έχει καταγραφεί σε βίντεο που «τράβηξαν» κάμερες ασφαλείας.

Ο τρόπος που δρουν είναι αρχικά να παρακολουθούν τα θύματά τους, στη συνέχεια στήνουν ενέδρα, τους επιτίθενται, τους χτυπούν, τους απειλούν με μαχαίρι και στη συνέχεια να τους ληστεύουν. 

Στο αποκλειστικό οπτικό υλικό το οποίο μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνονται οι δύο άνδρες να είναι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να έχουν εντοπίσει τον ταχυμεταφορέα και να του την έχουν στήσει έξω από πολυκατοικία.

Όταν πλησιάζει προς την είσοδο, πέφτουν πάνω του και βγάζουν το μαχαίρι για να τον απειλήσουν. Όταν επιτυγχάνουν το σκοπό τους και έχουν πάρει τα λεφτά εξαφανίζονται με το δικό τους μηχανάκι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This