Πάτρα: Πολίτες κατήγγειλαν 70χρονο πλανόδιο μουσικό και αναγκάζεται να κουβαλά το ηχείο στην πλάτη του!

«Με βρίζουνε, με διώχνουνε, σα να είναι σπίτι τους», λέει

Must Read

Το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας αντίκρισε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους ένας πλανόδιος μουσικός στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 70χρονος ο οποίος «στολίζει» με τις νότες από το σαξόφωνό του στιγμές της ζωής των Πατρινών καθώς παίζει στο κεντρικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όχι μόνο τώρα, τις γιορτινές μέρες αλλά και όλο το χρόνο είδε έκπληκτος πριν από λίγες μέρες τους αστυνομικούς να καταφτάνουν και να του κάνουν παρατήρηση καθώς υπήρξε καταγγελία από πολίτες για τον ίδιο!

Το θέμα είναι ότι ο μουσικός δεν κάνει κάτι παράνομο, καθώς δεν κάνει κατάληψη πεζοδρομίου, ούτε παίζει ώρες κοινής ησυχίας, οπότε σάστισε όταν άκουσε τα στελέχη της ΕΛΑΣ να του λένε για τα παράπονα που άκουσαν.

Η αστυνομία, λοιπόν, έκανε σύσταση στον 70χρονο να κουβαλά στην πλάτη του το ηχείο που τοποθετεί κανονικά στο πεζοδρόμιο και την τσάντα που έχει το μουσικό όργανο, όπως και το καρεκλάκι του, ώστε να αποφύγει το πρόστιμο.

«Με βρίζουνε, με διώχνουνε, σαν να είναι το σπίτι τους. Μου κάνουνε ψυχολογικό πόλεμο κάθε μέρα. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Δεν θέλουνε να με δούνε, δεν θέλουνε μουσική, δεν θέλουνε σαξόφωνο», αναφέρει ο μουσικός.

Ο 70χρονος ήρθε από την Βόρειο Ήπειρο για μια καλύτερη ζωή. Ήταν μουσικός της Κρατικής Ορχήστρας της Αλβανίας και υπεύθυνος του κρατικού κινηματογράφου στο Τεπελένι.

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να βγάλει το ψωμί του είναι να παίζει μουσική, κάτι που θέλουν να του στερήσουν τις άγιες αυτές μέρες ορισμένοι άνθρωποι….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This