Ντυμένος γαμπρός κηδεύεται ο Νίκος Φλωρινιώτης – Υποβασταζόμενες η μητέρα και η αδερφή του Αννούλα

Θρήνος στην κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 39 του χρόνια

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Φλωρινιώτη που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 39 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του που θρηνούσε ήδη τον χαμό του πατέρα του Γιάννη.

Το λαμπερό αγόρι της πίστας αποχαιρετούν αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Ρόδον Αμάραντον – Παναγίτσα στον Πειραιά, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Σχιστού, δίπλα στο μνήμα του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη. Η σορός του Νίκου Φλωρινιώτη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε λευκό φέρετρο, με την οικογένειά του να τον ντύνει γαμπρό για το τελευταίο ταξίδι. 

Καταρρακωμένη η μητέρα του Μάχη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη, ενώ σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα αδέρφια του Αννούλα και Σάββας. Το παρών στον ιερό ναό έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γιάνννης Βασιλείου, η Ελένη Φιλίνη και η καλή τους φίλη Γωγώ Γαρυφάλλου.



 

Καταγγελίες για ιατρικά λάθη

Σημειώνεται ότι η οικογένεια καταγγέλλει ιατρικά λάθη και αμέλειες, με τον αδερφό του Σάββα να προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά : «Ο Νίκος είχε μια ελιά στον ώμο του, που τον ενοχλούσε, γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και έτσι αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και όλοι μας θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει, αλλά ο Νίκος δεν μπορούσε» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Σίγουρα, ήταν ιατρικό λάθος! Δεν μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Οταν πλέον άρχιζε και αδυνάτιζε και δεν ξέραμε τι είχε, γυρίσαμε όλους τους γιατρούς και όταν κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε τι είναι, ζητήσαμε τη βιοψία, όμως την είχαν χάσει. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτήν την ιστορία. Θα τα είχαμε προλάβει όλα. Σίγουρα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα, αν είχαν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να μη αφαιρούσε καν την ελιά και να μη γινόταν τίποτα ποτέ. Ο Νίκος έκανε ανοσοθεραπείες. Το μελάνωμα δεν πιάνει χημειοθεραπεία. Εγώ ως αδελφός του θα κινηθώ νομικά. Εχω θυμώσει. Πώς θα κοιμάμαι, αν δεν δικαιωθεί; Δεν μπορώ να κοιμηθώ! Με βασανίζει όλο αυτό, όπως με βασανίζει και το ότι δεν ήμουν εδώ και έλειπα! Κάποιος, όμως, πρέπει να ψάξει κάτι. Δεν γίνεται να “φεύγει” ένα παιδί 39 χρόνων. Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου. Δεν ξέρω πώς να το αντέξω».



Δεν είναι μόνο όμως ο Σάββας που φωνάζει για αρχική αβλεψία των ιατρών, αλλά και η Αννούλα κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος μέσα από το πλατό της εκπομπής «Πρωινό»: «Του είχαν βγάλει μια ελιά από τον ώμο και δεν την έστειλαν για βιοψία. Αυτό είναι τραγικό. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς δεν έγινε. Εγώ δεν είχα ιδέα για την ελιά στον ώμο. Μετά έγινε σαν κύστη, σαν λίπωμα. Πάλι δεν με είχε ενημερώσει ο αδερφός μου. Πήγε να το βγάλει και έκαναν βιοψία. Του είπαν “έλα σε δύο εβδομάδες για να πάρεις τη βιοψία”. Ο Νίκος φοβόταν να πάει. Πήγε έπειτα από έναν μήνα και του είπαν ότι δεν υπάρχει καμία βιοψία, ότι την είχε πάρει και δεν υπάρχει εκεί κάτι. Χάθηκε. Θεώρησε, λοιπόν, ο αδερφός μου ότι, από τη στιγμή που δεν τον ειδοποίησε κανείς, δεν θα ήταν κάτι σοβαρό για να τον ειδοποιήσει. Αυτό άρχισε και μεγάλωνε. Ξαφνικά πήγα στο Λαϊκό σε έναν φίλο μου και μου είπε ότι “αυτό θέλει ειδικό γιατρό”. Στη μαγνητική το ίδιο βράδυ πήραν τηλέφωνο και μας είπαν “τρέξτε, δεν είναι λίπωμα αυτό, δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε”. Αυτό μεγάλωνε, μεγάλωνε. Ολη αυτή η διαδικασία πήρε δυο χρόνια. Αν το είχαμε δει έγκαιρα, δεν θα ήταν τίποτα».



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This